Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Muutmisel on Muuga sadama piiripunkti lahtioleku aeg (2018-09-21 08:00:15)

 

Maaeluministeerium saatis Vabariigi Valitsusele kinnitamiseks Vabariigi Valitsuse 28. aprilli 2004. a määruse nr 154 „Nõuded loomade ja loomsete saaduste impordiks ettenähtud piiripunktile ja piiripunktide lahtioleku ajad, piiripunktide Euroopa Komisjoni loetellu kandmise ja sealt väljaarvamise alused, nõuded menetlusele ja menetlemise kord“ muutmise eelnõu.

 

Eestist on Euroopa Komisjoni piiripunktide loetellu kantud Koidula raudtee piiripunkt, Narva maantee ja Luhamaa piiripunkt ning Muuga sadama ja Paldiski Lõunasadama piiripunkt. Piiripunktide lahtioleku ajad on kehtestatud määruse lisas.

 

Loetelus olev Muuga sadama piiripunkt on avatud ööpäev läbi, kuid määrusega kehtestatakse Muuga sadama piiripunkti lahtioleku ajaks kell 8.00-20.00.

 

Määruse kehtestamine mõjutab kõiki loomsete saaduste impordiga tegelevaid isikuid, kuna Muuga sadama piiripunkti lahtiolekuaja muutumisega tuleb neil paremini kavandada oma kaubasaadetiste impordiga seonduvat ning arvestada asjaolu, et piiripunkt on avatud ainult teatud kellaaegadel. Teiselt poolt aitab selline muudatus paremini kasutada olemasolevaid ressursse veterinaar- ja toidukontrolli tegemiseks.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi 20.9.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.