Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Gaasijuhtme keskkonnamõju hindamise programmi avalik arutelu (2006-12-11 13:40:01)

 

Keskkonnaministeeriumis (Tallinn, Narva mnt 7a, I korruse saal) toimub 18. detsembril algusega kell 15 Vene-Saksa gaasijuhtme Nord Stream projekti piiriülese keskkonnamõju hindamise (KMH) programmi avalik arutelu.

Arutelule on lubanud tulla arendaja Nord Stream AG esindaja, kes annab ülevaate kavandatavast gaasijuhtme projektist, piiriülese keskkonnamõju hindamise protseduurist ning sellest, milliseid keskkonnamõjusid ning kui detailselt on kavas hinnata. Keskkonnaministeerium palub arutelul osalemiseks registreeruda tel 6262 973 või e-posti aadressil veronika.vers@envir.ee .

Vene-Saksa gaasijuhtme keskkonnamõju hindamise programmi (lähteülesande) ning muude seonduvate materjalidega on võimalik tutvuda Keskkonnaministeeriumi kodulehel aadressil www.envir.ee/311433 või piiriülese KMH protsessi kohta avatud kodulehe http://www.nord stream.ru/eng/project/regulatory_aspects/notification/2 / kaudu (KMH programm on avaldatud nime all *Projekti teabematerjal“). Lisaks on projekti piiriülese KMH ga seonduvate materjalidega võimalik tutvuda Keskkonnaministeeriumis keskkonnateabe keskuses (tuba 604, kontaktisik Kersti Kikkas, tel 6260 705, e post kersti.kikkas@envir.ee ) ning keskkonnakorralduse ja -tehnoloogia osakonna keskkonnakorralduse büroos (tuba 423, kontaktisik Veronika Vers, tel 6262 973, e-post veronika.vers@envir.ee ).

Projekti arendaja Nord Stream AG (Grafenauweg 2, 6304 Zug, Šveits, kodulehekülg http://www.nord-stream.com/eng/company/) kontaktisik on asedirektor dr Dirk von Ameln.

Arvamused, ettepanekud ja vastuväited KMH programmi kohta palub Keskkonnaministeerium esitada hiljemalt 22. detsembriks 2006 kirjalikult aadressil Narva mnt 7a, Tallinn 15172, e-postiga min@envir.ee või suuliselt tel 6262 973, vastavalt haldusmenetluse seadusele ning keskkonnainfo kättesaadavuse ja keskkonnaasjade otsustamises üldsuse osalemise ning neis asjus kohtu poole pöördumise konventsiooni ratifitseerimise seadusele.

Esitatud arvamused, ettepanekud ja vastuväited edastatakse keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 30 lõike 9 alusel koos Eesti seisukohaga piiriülese KMH protsessis osalemise kohta piiriülese keskkonnamõju päritoluriikidele (Soome, Rootsi, Taani, Saksamaa) ja Venemaale.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 11.12.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.