Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-09-12 17:59:24)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 37 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 31 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 134 väärtegu.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
11. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel toimus kolme mehe vahel kaklus, mille tagajärjel sai 61-aastane mees kehavigastusi.

11. septembril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval alkoholijoobes 30-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

Harjumaa

Ähvardamine
11. septembri öösel teatati, et alkoholijoobes 38-aastane mees ähvardas Paldiskis Kivi tänaval asuvas korteris oma ema, 57-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtum piiril

11. septembril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Hiina Rahvavabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta viibib lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.


11. septembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

11. septembri õhtul sai politsei väljakutse Tartus Rahu tänava eramusse, kus oli tekkinud konflikt naabrite vahel. Esialgsetel andmetel oli 16-aastase noormehe kodust varastatud teler, milles ta nägi süüd naabritel. Erimeelsus naabrite vahel kasvas sedavõrd ägedaks, et politsei pidas agressiivsed naaberkorteri elanikud kinni ning viis nad arestikambrisse kainenema. Alaealise noormehe ja tema kaaslase viisid korrakaitsjad asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Ööl vastu 11. septembrit murti Luunja alevikus Aedniku tänaval sisse ehitusjärgus majja, kust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1000 eurot.

9. septembril teatati, et Tartus J. Kuperjanovi tänava kortermaja trepikojast varastati lukustatud jalgratas Panther. Kahju on 300 eurot.

Politseile teatati, et 8. septembril varastati Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuses 43-aastase mehelt Nokia mobiiltelefon ja rahakott. Kahju on 305 eurot.

Valeraha teade

11. septembril avastati Tartus Turu tänava pangakontoris kaks võltsimistunnustega 50-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Politsei tuletab kõikidele kaupmeestele meelde, et sularahaga arveldamisel, eriti suurema nimiväärtusega kupüüride vastuvõtmisel, tuleb leida see aeg, et need üle vaadata. Eriti tähelepanelik tuleb kaupmeestel olla aga eelkõige sellistel juhtudel, kus suure raha eest tehakse väga väikene ost, et rohkem vahetusraha tagasi saada. Sularahaga arveldamisel tuleb rahakäitlejatel pöörata tähelepanu kõikidele kupüüridele ning neid enne tehingu lõpetamist kindlasti kontrollida. Kui kaupmehel ei ole aga sularaha kontrollimiseks mõeldud aparaati võiks tal siis käepärast olla kasvõi mõni eksemplar nendest arvukatest abimaterjalidest, mida enne euro tulekut igal pool laialdaselt levitati ja kus on piltlikult välja toodud eurorahatähtede turvaelemendid

Kehaline väärkohtlemine

11. septembri õhtupoolikul lõi 53-aastane mees tüli käigus 41-aastast meest, kes sai viga ning kelle meedikud esmaabiks haiglasse viisid.

Juhtum piiril

11. septembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukite kontrollimisel neli antiradarit, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Seadmed likvideeriti.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril tungis 30-aastane mees Narvas Rahu tänaval asuvas korteris kallale oma elukaaslasele, 25-aastasele naisele.

Asja rikkumine ja hävitamine

Ööl vastu 12. septembrit süütati Narvas J.Gagarini tänaval sõiduauto Škoda Octavia. Kahju on 15 000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

11. septembril sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmes Pärnu tänaval asuvalt ehitusplatsilt on varastatud kolmele erinevale ettevõttele kuuluvast neljast erinevast masinast kokku 530 liitrit diiselkütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.09.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.