Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teatriretk Viinistule NUKU teatri suurlavastust "Gulliveri reisid" vaatama (2018-08-24 07:43:20)

Looduse Omnibuss Tallinn
Neljapäeval, 30. augustil 2018

Teatrisuvi hakkab läbi saama. Neljapäeval kutsub NUKU teater kõiki reisihuvilisi Viinistule viimast korda kogupere lavastust "Gulliveri reisid" vaatama.

Autor Jonathan Swift, dramatiseerija Urmas Lennuk, lavastaja Taavi Tõnisson, kunstnik Marion Undusk, helilooja Liina Sumera, valguskunstnik Priidu Adlas, koreograaf Olga Privis, tõlkija Leo Anvelt. Nimiosas Anti Kobin, teistes osades Lee Trei, Laura Nõlvak, Tiina Tõnis, Andres Roosileht, Karl Sakrits ja TÜ VKA teatrikunsti 12. lennu üliõpilased Loviise Kapper, Elena Koit, Grete Konksi, Silva Pijon, Kristjan Poom, Hans Kristian Õis.

Tegu on ühe mehe rännakuga maailma lõppu ja tagasi - õppimaks vaatama lahtiste silmadega ja kuulama avatud südamega. Merehädalisena satub Gulliver sõjakate liliputtide saarele ning keevaliste hiiglaste maale.

Ta kogeb võitlusi, eneseületamist, armastust ning valusaid reetmisi. Naastes ootamatult pärast kaht aastat oma perekonna juurde, on ta haige ja sonib. Gulliveri abikaasa Mary ning lapsed Jack ja Ann aimavad, et isa on läbi elanud midagi väga erilist. Nende abiga hakkavad Gulliverile meenuma detailid tema teekonnast. Meenutusest saab mäng ja publiku ees rullub lahti Gulliveri seikluslik ning müstiline jaht oma unistuste täitmise nimel.

"Gulliveri reisid" on suur suvine seikluslugu, kus lisaks näitlejatele astub üles 200 käsitööna valmistatud teatrinukku, sealhulgas mitu hiiglast!

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 17.15, tagasi Tallinnas kell 23.30.

Sõidu hind koos teatripiletiga 25 eurot.

Palume registreerida retked@looduseomnibuss.ee. Info telefonil 5647 6297. Vajalik täpne nimeline registreerimine, kohtade arv piiratud. Kui plaanides tekib peale registreerimist muutusi, siis palume koheselt teada anda.



Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.