Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tahab tuleval suvel alustada sotsiaalmajade ehitust (2018-08-16 09:01:14)

Tartu linnavalitsus otsustas osaleda projektis "Sotsiaalmajade rajamine Tartu linna", mis esitatakse rahastamiseks Sihtasutusele Kredex.


Projekti raames on kavas Tüve tänavale ehitada kaks üürimaja, kus on kokku 56 korterit, sealhulgas 14 korterit, mis on kohandatud liikumisraskustega isikutele. Korteritesse paigaldatakse köögimööbel ja sanitaartehnika.

Abilinnapea Tiia Teppani sõnul vajab linn kvaliteetseid ja sobivaid üürikortereid, mis vastavad toimetulekuraskustes ja erivajadustega inimeste vajadustele. "Sotsiaaleluruumide üürnike sihtgruppi kuuluvad enamasti majanduslikult kehvemas olukorras olevad inimesed ja pered, kellel ei ole võimalik endale sobivat eluruumi turutingimustel üürida," sõnas Teppan.

Sotsiaalmajade rajamise projekti eeldatav kogumaksumus on 5 850 000 eurot, millest Tartu linna omaosalus on 3 350 000 eurot.
Projekt esitatakse rahastamiseks SAle KredEx meetme "Elamufondi arendamise investeeringutoetus kohalikule omavalitsusele" raames.

Positiivse rahastusotsuse korral ehitatakse üürimajad valmis ajavahemikus 1.06.2019 – 31.12.2021.



Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.