Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu hakkab mobiilirakenduse abil koguma liikuvusandmeid (2018-08-15 08:00:46)

Tartu alustab koostöös Soome ettevõttega Moprim 17. augustist pilootprojekti, millega hakatakse mobiiltelefoni rakenduse abil koguma andmeid kasutajate liikumisviiside kohta.


Linn kutsub tartlasi pilootprojektis osalema ja andma oma panus linna ühistranspordi ja liikluskorralduse arendamisse.

Pilootprojekti eesmärgiks on ühelt poolt katsetada soomlaste välja töötatud mobiilirakendust ja teiselt poolt koguda andmeid inimeste liikumisviiside kohta Tartu linnas. Kogutud andmed on anonüümsed.

Pilootprojekti rakendus on loodud Android operatsioonisüsteemi kasutatavate telefonide jaoks ja see on alla laaditav Google Play kaudu. Rakenduse nimi on Moprim Tartu Test.

Projekt kestab kuni 20. septembrini. Saadud tulemused analüüsitakse ja oktoobri lõpuks koostatakse kokkuvõte, mis avaldatakse ka linna kodulehel.

Kogutud andmeid kasutatakse edaspidi Tartu ühistranspordi arendamisel ja liikluskorralduse kavandamisel. Kui pilootprojekt osutub edukaks, siis kavatsetakse mobiilirakendust kasutada liikuvusandmestiku kogumiseks ka edaspidi.



Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.