Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kuressaare võib saada loodushariduskeskuse (2006-12-07 09:09:16)

 

MTÜ Saaremaa Looduskeskus loodab avada koostöös linnavalitsuse ja MTÜga Kuressaare Campus Kuressaares loodushariduse keskuse, kirjutab 6. detsembri Meie Maas Monika Puutsa.


Linnavalitsuse haridusnõuniku Õilme Salumäe sõnul oleks keskus mõeldud keskkonnateadlikkuse ja loodushariduse edendamiseks.

“Keskuse sihtrühm oleks eelkõige koolid ja lasteaiad,” ütles MTÜ Saaremaa Looduskeskus esindaja Maie Meius.

“Keskuse asukoha variant oleks Kaevu tänaval Kuressaare Gümnaasiumi vastas asuvale krundile ehitatav hostel,” rääkis Õilme Salumäe.

“Üheks võimalikuks asukohaks on tõesti ehitatav hostel, sest seal on loodus kohe sammu kaugusel,” lisas Meius, kelle sõnul on kavandatavast keskusest siiski veel veidi vara rääkida.

Linnavalitsuse istungil tegi Salumäe ettepaneku moodustada töögrupp, kes töötaks välja loodushariduskeskuse kontseptsiooni ja tegevuspõhimõtted.

“Et tagada loodushariduskeskusele laiapõhjaline taust ja erinevate huvide esindatus,” põhjendas Salumäe. Tema sõnul peaks loodav töögrupp esitama oma tegevuse tulemused linnavalitsusele tuleva aasta 20. juuniks.

Allikas: www.saaremaa.ee ajalehest Meie Maa, 06.12.2006


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.