Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmavõõrast vaatama (2018-07-30 07:53:25)

Veel on vabu kohti nii esmaspäevasele kui teisipäevasele etendusele Saueaugu teatritalus.

Retked Saueaugu teatritallu "Ilmavõõrast" vaatama

Looduse Omnibuss Tallinn
Esmaspäeval, 30. juulil ja teisipäeval, 31. juulil 2018

Pärast suurt loodussõprade kokkutulekut Alutagusel ja Peipsi ääres sõidame taas külla Margus Kasterpalule etendust "Ilmavõõras" vaatama.

Lauri Sommeri novelli "Hilised lemmelehed", Jaan Kaplinski romaani "Seesama jõgi", Uku Masingu poeemi "Saadik Magellani pilvest" ning dokumentaalmaterjalide põhjal kokku kirjutanud Priit Põldma.

Lavastaja Ringo Ramul (Ugala), kunstnik Marion Undusk, muusikaline kujundaja Jakob Juhkam (Teater NO99), valguskunstnik Priidu Adlas(Vaba Lava). Mängivad Aleksander Eelmaa (Eesti Draamateater), Garmen Tabor, Grete Jürgenson (Rakvere Teater), Joosep Uus.

See on lugu luulest, armastusest ja kosmosest. On soe ja ilus suvi ühes Eesti maanurgas 1960. aastate alguses. Vananev õpetlane ja poeet - üks Eestimaa targemaid mehi, kel pole okupatsioonitingimustes võimalik oma loomingut avaldada, kuid kes sellest hoolimata on vaimsetes ringkondades kõigutamatu autoriteet- ning tema abikaasa, kes on pühendanud kogu elu oma mehe toetamisele, naudivad puhkuseidülli suvekodus looduse rüpes, eemal linnast, argikohustustest ja võõrvõimu varjust. Neile saabub külla ühe peretuttava tütar, kellega on kaasas tema luuletajast sõber. Noor luuletaja leiab vanas kirjamehes kauaigatsetud õpetaja ja püüab kõigest hingest järgida tema vaimseid otsinguid. Kuid selle suve jooksul mängitakse nelja inimese kiindumus- ja andumussuhted põhjalikult ümber. Ning iga suve järel tuleb sügis.

Buss väljub Rahvusraamatukogu juurest kell 17.15, tagasi Tallinnas 23.30.

Sõidu hind koos teatripiletiga 25 eurot.

Palume registreerida retked@looduseomnibuss.ee või telefonil 5647 6297 ning kindlasti märkida, kas osalete esmaspäevasel või teisipäevasel retkel. Vajalik täpne registreerimine.



Allikas. Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.