Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-07-13 16:19:23)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 teadet varavastastest kuritegudest, sealhulgas 26 teadet vargustest. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 226 väärtegu. Piiril väljastati 9 sisenemiskeeldu ja tuvastati 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval lõi tundmatu meesterahvas 36-aastast meest. Kannatanu oli alkoholijoobes.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati, et Habaja alevikus Uus teel asuvas korteris toimus elukaaslaste vahel konflikt, mille käigus lõi väidetavalt 51-aastane mees 50-aastast naist.

Juhtumid piiril

12. juulil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Hiina Rahvavabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

12. juulil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama neli Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeelud ning nad viibivad Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. juuli hilisõhtul sai politsei väljakutse Tartus Kaunase puiesteel korterisse, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus vigastas 34-aastane joobes mees noaga korterikaaslast, 46-aastast meest. Kannatanule anti arstiabi, teine mees viidi esiti kainenema.

Politseile laekus teade, et 12. juuli hommikul lõi Tartu vallas Sinikülas seisnud sõiduauto juures 41-aastane mees 27-aastast meest.

Valeraha teade

12. juulil avastati Tartus Ringtee tänaval pangakontoris võltsimistunnustega 50-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Kelmus

12. juulil laekus politseile teade, et 76-aastaselt Tartus elava naise pangakontolt on erinevatelt kuupäevadel tema teadmata raha võetud. Esialgne kahju on üle 5000 euro.

Viljandimaa

Vargused

10. juulil teatati, et Viljandi vallas Saarepeedi külas on ebaseaduslikult maha raiutud umbes 68 tihumeetrit kuuse- ning umbes 30 tihumeetrit kasepuid. Täpne kahju on selgitamisel.

12. juulil anti politseile teada, et Viljandi vallas Vaibla külas on varastatud mobiilne õllelett. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

12. juulil kella 11.30 paiku pidasid piirivalvurid Võrumaal Setomaa vallas Koidula-Võmmorski maantee 3. kilomeetril kontrolljoone lähedal kinni ilma dokumentideta kaks meest, kes on enda sõnul 28-aastased palestiinlased. Mõlemad mehed toimetati uurimistoiminguteks politseimajja.

12. juulil kella 9 paiku kontrollisid piirivalvurid Peipsi järvel mootorpaati, mille juht ei olnud piiriveekogule väljumist nõuetekohaselt registreerinud. Paadijuhi tähelepanu juhiti sellele, et Peipsi järvele kaldast enam kui kilomeetri kaugusele minnes tuleb järvele minek registreerida. Seda saab teha veebirakenduses www.piiriveekogu.ee või lähimasse kordonisse helistades.

12. juulil kella 6.45 paiku kontrollisid piirivalvurid Peipsi järvel mootorpaati, kust avastati kaks alamõõdulist haugi. Info anti edasi keskkonnainspektsioonile. Edasisel vaatlusel selgus, et paadist on puudu ka pilsipump, ankur, pukseerimisots, udupasun, kompass ja jäätmete kogumisvahend, mis on väikelaevas nõutud varustus. Väärteomenetluses määrati paadijuhile nõuete mittetäitmise eest 40eurone rahatrahv.

12. juulil avastasid piirivalvurid neljast sõidukist antiradari, mille kasutamine ja omamine Eestis on keelatud. Seadmed likvideeriti.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

12. juulil teatati, et Tapa vallas Imastu külas asuvalt kinnistult varastati metallist mahuti. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. juulil teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris tungis peretüli käigus 49-aastasele naisele kallale 43-aastane mees.

Vargus

12. juulil teatati, et Narvas tungiti sisse A-A. Tiimanni tänaval asuvasse korterisse ja varastati sülearvuti, tahvelarvuti ja kullast esemeid. Kahju on 1395 eurot.

Juhtum piiril

12. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1969. aastal sündinud Brasiilia Liitvabariigi kodanik, kes oli lubatud viisavaba aja Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

13. juulil sai politsei teate, et Märjamaal Vaimõisa külas on talust varastatud metalli. Kahju on 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 13.7.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.