Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool alustab loodusteemalist mõttevahetuste sarja „Maast ja ilmast” (2006-12-05 16:20:20)


Sarja avalöögiks on neljapäeval, 7. detsembril kell 15 loodusfilmi „Taevarändurid” esitlus peahoone kaldauditooriumis. Pärast esitlust räägib filmi konsultant, linnuteadlane Aivar Leito võtetest.

Loodusteemalise sarja „Maast ja ilmast” raames hakkavad maaülikoolis korra kuus aset leidma esitlused, väitlused, loengud loodusest ja inimesest looduses. Kohtumistele on oodatud lisaks ülikoolirahvale teisedki loodusesõbrad.

„Maast ja ilmast” avaüritusel linastuv film „Taevarändurid” /The Sky Travellers/ on lugu lindudest, nende rännetest ja suhetest inimesega. Filmi peakangelased, hallhanepere liikmed Selma, Martin ja Martina on sündinud Soomes ja rändavad talveks lõunasse. Filmis tõmmatakse paralleele inimühiskonna ja linnurahva vahel: meil on EL, lindudel aga oma rändevõrgustik ning reeglid, kusjuures linnud suhtlevad omavahel niisama tihedalt kui meiegi.

Film on valminud Prantsuse filmikompaniis Ecomedia (idee ja teostus Marie-Helene Baconnet). Filmitegijaile oli konsultandiks maaülikooli teadlane Aivar Leito.

Täpsem info: Illar Lemetti, põllumajandus- ja keskkonnainstituut, tel 7313821, 5162121.

 

Eesti Maaülikooli 05.12.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.