Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Taimetarga õietilgad tõmbavad haige hinge harmooniasse (2006-12-03 08:05:30)


Pärnumaa taimeravitundja Mercedes Merimaa aitab õietilkade abil taastada sisemist tasakaalu, õieteraapia eesmärk on inimese hingelis-emotsionaalse välja mustri harmoniseerimine taimede energiamustrite abil.

 

Mercedes Merimaa on tegelnud õieteraapiaga 13 aastat. Tema sõnade kohaselt on inimese hing seotud taime, õie hingega. Seetõttu on inimühiskonnas komme kinkida lilli emotsionaalselt äärmuslikes olukordades: sünnipäeval, peiedel, pulmade puhul.


“Miks me üksteisele näiteks kive ei kingi? Miks peab tegema rõõmu üks õis? Õis on hingele teinekord armsam kui mis tahes kingitus,” lausub Merimaa. See on nii, sest õie ja inimhinge tasandil tekib väljaline bioresonants.

Bioresonantsmeetod pälvis bioenergeetikas 2005. aastal Nobeli preemia, kuid võtab aega, enne kui see väljend kõnepruugis juurdub, mõtiskleb terapeut. Lillel on muidugi ükskõik, kas seda seletatakse teaduslikult või mitte.

Aju kui emotsioonide prügikast

Kui inimene saab elus negatiivse kogemuse, salvestab ta selle alateadvuse arhiivi, sest kes tahaks pidevalt valu ja muret tunda?

Korjame neid kogemusi elus kõik üksjagu, kuid ühel päeval hakkavad kõik arhiivikapid pabereid täis saama.
 

Kui inimese emotsionaalne prügikast üle ääre ajab, nimetame seda hüperaktiivsuseks või stressiks, räägib taimetark. Hirm, ebakindlus, huvikaotus, üksindus, ülitundlikkus, ahastus, masendus, meeleheide, lein, ahviarmastus, üleväsimus, ülekoormatus ja tülpimus väljenduvad tekkivates haigustes.

Aju on kehaga seotud. Kui pööning on umbes, ei jõua aju kehapiirkondades vajalikke biokeemilisi reaktsioone, puhastust ega sünteese käima tõmmata.

Merimaa ütleb, et kuigi kosmosetehnoloogias on koostatud väga häid bioresonantspõhimõttel töötavaid aparaate, ei ole ükski inimaju väljamõeldud võte nii filigraanne ja ainulaadne kui loodus.

Õieteraapia abil saab taimetark kokku laduda sellise energiamustri, mis tõmbab konkreetse inimese hinge harmooniasse viisil, mida bioresonantsaparatuur ei suuda.

Lilledega hirmu vastu

Kuidas kogutakse õite energiat? Tilkade tarvis valitakse välja kindla taime parimad esindajad parimast piirkonnast. Neist taimedest tehakse tugevad lahused, õieenergia ühildatakse veega.

“Täpsemalt öeldes on see vees ligunenud õite vesi,” lausub Merimaa. Hiljem valmistatakse homöopaatiline lahus, lahjendades seda 360 korda. Sama energia saab kätte, kui õitelt võetud hommikuse kastega nägu pesta.

Merimaa on suuteline ise õietilku valmistama. Õieteraapias kasutab ta jätkuvalt Inglise ja Soome ravisüsteemi. Inglise süsteemis on 36 taime, Soome omas 24, mille energiat raviks kasutatakse. Samuti on õieteraapia süsteemid välja kujunenud nii Prantsusmaal kui Austraalias, kus kasutatakse peamiselt sealsetes piirkondades kasvavaid taimi.

Terapeut pendeldab abivajaja juuresolekul mitmekümne taimesegu seast konkreetsele inimesele tarvilikud abilised, kõige sagedamini viis kuni seitse taime. Seejärel konserveeritakse lahus konjakiga, sest alkohol hoiab õieenergiat vee molekulaarstruktuuris kinni. Kokkusegatud tilku tuleb tarvitada paar-kolm korda päevas, ravikuur kestab paarist nädalast kuuni.

Mõnel tundlikul inimesel tekib pärast õietilkade kasutamist tugev positiivne reaktsioon. Teisel on reaktsioon nii õrn, et ta ei saa sellest kohe arugi. Tilku võib tarvitada paralleelselt kõikide ravimitega.

Spetsialistidega on Merimaa valmistanud väärismetalli energial põhinevaid tilku, näiteks teemandist ja kullast. On olemas näiteks esmaabi segu, mis koosneb viiest taimest.

Õieteraapia on nagu maja vundamendi horisontaalasendisse panek, usub Merimaa. Pisa torni saaks otseks rebida, kuid ehitis laguneks selle tõttu. Hingeseisundit või armastusenergiat ei saa jõuga muuta. Selleks on vaja aega. Inimesega on niisamuti.

Mitmekümne aastaga tekkinud vaevusi ei saa üleöö korda. Pole võluvitsa, mis teeks korrapealt kõik korda. Merimaa praktikas on müstilisi juhtumeid, kus tilkade abil on tuldud kiiresti välja enesetapumeeleolust, vaimsest tasakaalutusest, vabanetud valust, hüperaktiivsusest, mindud mehele ja saadud käima peale.
 

“Õietilgad aitavad sisemiselt muutuda, aitavad harjumusi muuta,” lausub Merimaa.

Eesti keeles on ilmunud Mall Värva tõlgitud raamat Inglise õieteraapia süsteemi kohta.


Allikas: ajaleht Pärnu Postimees
02.12.2006, Silja Joon.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.