Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 24. nädala eelinfo (2018-06-11 07:13:31)

Esmaspäev, 11. juuni

Algusega kell 13 toimub Keskkonnaagentuuris (Mustamäe tee 33, 1. korruse saal) riikliku keskkonnaseire programmi avalik arutelu. Riikliku keskkonnaseire eesmärk on saada ülevaade riigi keskkonnaseisundist ja selle pikaajalistest muutustest, tagada välislepingutest ja riigisisestest õigusaktidest tulenevate keskkonnaseisundi seire kohustuste täitmine ning hinnata riiklike tegevus-, arengu- ja korralduskavade täitmise mõju keskkonnaseisundile ja selle muutustele. Avalikule väljapanekule esitatud uuendatud keskkonnaseire programm annab ülevaate tänasest seirest ja seire kavandamise põhimõtetest, pidades silmas reaalseid eelarvelisi võimalusi, seire nõudeid ja vajadusi ning annab ülevaate töö tulemusena määratletud olulisematest arendusvajadustest. Programm on leitav Keskkonnaagentuuri veebilehelt ja paberkandjal E-N kell 8.00-17.00, R 8.00-15.45 Keskkonnaagentuuri fuajees. Kommentaare, küsimusi ja vastuväiteid programmi kohta saab esitada kirjalikult kuni 19. juunini e-posti aadressil kaur@envir.ee või suuliselt avalikul arutelul.


Teisipäev, 12. juuni

Algusega kell 15 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.


Keskkonnaministeeriumi eestvedamisel toimub 12.-13. juuni Tartumaalajakirjanikele suunatud looduskool, kus loodusekspertide juhtimisel arutletakse Eesti looduse tervise üle ning tutvutakse läbi erinevate tegevuste looduse seisundiga. Ühiselt külastatakse rajatud kalapääse ning Põlula kalakasvandust ning tutvutakse Peipsiveere looduskaitsealaga, kus tehakse õhtune paadiretk Emajõe suursoosse, Eesti suurimasse deltasse. Samuti toimub öine liblikate püük ja palju muud põnevat. Ajakirjanike looduskoolis osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine, milleks palume oma osalemise soovist kirjutada e-posti aadressil kady-ann.sutt@envir.ee. Registreeruda on võimalik kuni vabade kohtade täitumiseni. Registreeritud osalejatele saadetakse registreerumise kinnitus.


Kolmapäev, 13. juuni

Kolmapäeval ja neljapäeval, 13. ja 14. juunil toimub sobiva ilma korral Peipsi järve põhjaosas koristustalgute teine etapp, mille käigus otsitakse ja tragitakse välja peremeheta jäänud nakkevõrke. 29. ja 30. mail toimus tragimine Mustvee ja Piirissaare vahelisel alal, kust eemaldati kokku 352 nakkevõrku.

Reede, 15. juuni

Algusega kell 12 toimub Hotell Euroopas (Paadi 5a, Tallinn) eraisikute ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga liitumise taotlusvooru infopäev.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.