Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Muudeti mahetootmise koolitustingimusi (2004-09-09 16:13:09)
8. septembril allkirjastas põllumajandusminister Ester Tuiksoo põllumajandusliku keskkonnatoetuse määruse muudatuse, mis muudab kohustusliku koolitusega seotud nõudeid.

Keskkonnatoetuse taotlejate suure arvu tõttu pikendatakse määruse muudatuses käesoleva aasta keskkonnasõbraliku ja mahepõllumajandusliku tootmise koolituse läbimise tähtaega seni kehtinud 1.oktoobrilt kuni 1. veebruarini 2005.

Teise muudatusena ei pea mahetootmise eest toetuse taotlejad enam osalema keskkonnasõbraliku tootmise koolitusel, sest kõikidel mahetootjatel on juba kohustus osaleda spetsiaalsel mahetootmise alasel koolitusel. Samuti ei pea keskkonnasõbraliku tootmise koolitusel osalema need tootjad, kes on varasematel aastatel saanud keskkonnasõbraliku majandamise eest toetust ning on toetuse saamise eeltingimusena vastava koolituse juba läbinud. Viimane muudatus puudutab vaid Lümanda, Kihelkonna ja Palamuse valla tootjaid.

Põllumajandusliku keskkonnatoetuse taotlusi laekus 2004. a keskkonnasõbraliku tootmise osas u 6500-lt toojalt 461 000 hektari kohta ja mahetootmise osas ligi 41 tuhande hektari kohta. Toetust taotleti ka 855 eesti tõugu hobuse kasvatamise eest.

Lisateave: Eike Lepmets, tel 625 6141; e-post eike.lepmets@agri.ee.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade, 9.september 2004

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.