Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veel kuni esmaspäevani saab kandideerida noore looduskaitsja märgi auhinnale (2018-05-19 09:17:39)

Keskkonnaministeerium ootab kuni 21. maini ettepanekuid, keda tunnustada sel aastal noore looduskaitsja märgiga. Tänavu juba seitsmendat aastat välja antava märgiga tunnustatakse kuni 26-aastast noort, kes on eriliselt silma paistnud loodushoiu alal, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusteemalise ürituse korraldamisele.

"Soovime noore looduskaitsja märgiga tunnustada loodushuvilisi noori, kes on aktiivselt kaasa löönud loodushoiualases tegevuses või pühendunud looduse uurimisele. Noorte loodusesõprade esiletõstmisega soovime innustada kõiki noori enam looduse ja seal toimuva üle mõtisklema ning looduses hoolivamalt käituma," selgitas konkursi eesmärki keskkonnaministeeriumi looduskaitseosakonna peaspetsialist Herdis Fridolin. Aastas antakse välja kuni 30 märki.

Ettepanekud noore looduskaitsja märgi laureaatideks palume saata hiljemalt 21. maiks 2018 Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonda, Narva mnt 7a, 15172 Tallinn või e-kirjaga keskkonnaministeerium@envir.ee. Ettepanekus palume vabas vormis kirjeldada kandidaadi looduskaitsetegevust ja ära märkida ka kandidaadi vanus ning kandidaadi ning tema esitaja kontaktandmed.

Noore looduskaitsja märgi laureaadid kuulutatakse välja 10. juunil Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses toimuval pidulikul tunnustamispeol.

Täpsem info noore looduskaitsja märgi ning varasemate laureaatide kohta on kättesaadav keskkonnaministeeriumi kodulehel: www.envir.ee/et/noore-looduskaitsja-mark.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.