Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EKSOOTILISED PUTUKAD ja KUNSTIAKADEEMIA NÄITUS TALLINNA BOTAANIKAAIAS (2018-05-18 08:30:57)

26. mail korraldab MTÜ Zoosemu koostöös Tallinna Linnavalitsuse, Keskkonnaameti ja Tallinna Botaanikaaiaga mardikate joonistamise töötoa!

Töötoa ellukutsuja on Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova. "Mardikad on looduse funktsionaalse disaini musternäide. Nunnud ja värvilised majesteetlikud sõdalased on mu suur inspiratsiooniallikas," sõnas abilinnapea, kes võtab ka ise mardikate joonistamisest osa.

Töötoa läbiviija Aleksei Turovski on olnud putukatega seotud kogu elu. Tema hinnatud teadmised lülijalgsete hingeelust on kütkestanud suuri ja väikesi huvilisi juba aastakümneid. Lisaks suurtele teadmistele loomariigist on Aleksei ka väga osav loomade joonistaja ning tema juhtimisel saavadki suuremad ja väikesed huvilised õppida joonistama mardikaid ning teisi huvitavaid putukaid ja väikeseid selgrootuid. Aleksei poeg ja Zoosemulane Mattias Turovski on kohal ka elusate eksootiliste putukate -raagritsikate ning prussakatega ning näha saab ka hiidtuhatjalgu ja ahhaattigusid!
Töötuppa oodatakse õpilasi kell 12:00 (6 - 9-aastased) ja kell 13:30 (10 -14-aastased). Tegevus töötoas kestab isa ja poeg Turovskite juhendamisel 75
minutit.
Eelregistreerimine toimub telefonil 60 62 671 või e-kirjaga aadressil: krista.kaur@botaanikaaed.ee
Töötoas osalejale ning tema ühele saatjale on sissepääs botaanikaaeda tasuta.

26. mail kell 15 avatakse ka Tallinna Botaanikaaias Eesti Kunstiakadeemia klaasikunsti ja keraamika tudengite ühisnäitus OMAVAHEL / BETWEEN US.
Botaanikaaia ja Kunstiakadeemia koostöös valminud näituse pealkiri juhib tähelepanu teoste sisulisele poolele, kus noored kunstnikud
käsitlevad teemasid, millest enamasti räägitakse vaid omavahel. "Omavahel" võib tähendada ka koosolemist looduskeskkonna- ja
maailmakõiksusega, tajudes selle haprust, esteetikat või hoopis mängulisust.

*TULE JA SAA TUTTAVAKS PÕNEVA PUTUKAMAAILMAGA NING NAUDI NÄITUST VABAS LOODUSES!*



Allikas: Tallinna Botaanikaaia pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.