Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIAst saab taotleda infopäevade korraldamise toetust (2006-11-30 07:43:10)

 

Alates 30. novembrist kuni 13. detsembrini saab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) piirkondlikes büroodes esitada taotlusi üleriigiliste infopäevade korraldamise toetamiseks. Infopäevade korraldamist toetatakse nõuande- ja teabeleviteenuse toetuse (RAK meede 3.8) raames.

Infopäevade korraldamise toetust võivad taotleda juriidilised isikud, kes tegelevad nõuande-, teabelevi- või koolitusteenuse osutamisega. Üleriigiliste infopäevade korraldamiseks antakse toetust kuni 100% abikõlblike kulude maksumusest, kuid mitte rohkem kui 15 000 krooni ühe kalendripäeva kohta.

Üleriigiliste infopäevade korraldamise aluseks on infopäevade kava, kus on sätestatud korraldamist vajavate infopäevade teemad - taime- ja loomakasvatus, maaettevõtlus, aiandus, toiduohutus jne. See kava on kättesaadav PRIA kodulehelt ning piirkondlikest büroodest. Esitatud ja nõuetele vastavaid taotlusi hindab põllumajandusministri poolt kokku kutsutud komisjon.

Otsus taotluse rahuldamise kohta tehakse hiljemalt järgmise aasta aprilliks. Toetus makstakse välja kolme kuu jooksul pärast korrektse kuludeklaratsiooni ning sellega seonduvate dokumentide esitamist.

Eelmistes taotlusvoorudes esitatud üleriigiliste infopäevade projekte on PRIA heaks kiitnud kokku 2,8 miljoni krooni eest.

RAK meede 3.8 raames toetatakse ka maakondlike infopäevade korraldamist, nende taotluste vastuvõtt toimub järgmise aasta aprillis.

Allikas: PRIA 29.11.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.