Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 20. nädala eelinfo (2018-05-14 14:45:09)

Teisipäev, 15. mai

· Kell 12 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Stenbocki majas toimuval majandusarengu komisjoni istungil, kus räägitakse mahepindala eesmärgi seadmisest.

Kolmapäev, 16. mai

· kell 13 kohtub Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti Maaeluministeeriumi väikeses saalis Eesti Maaülikooli ja Eestimaa Talupidajate Keskliidu esindajatega, kes tutvustavad oma ideed luua ühistute arendamise kompetentsikeskus.

· 16.-18. maini osaleb välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank Voronežis toimuval ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) Euroopa regiooni valitsemiskogu 31. istungjärgul. Kohtumise kaks peateemat on jätkusuutlik tootmine ja agroökoloogia (mis arvestab tootmise nii majanduslikke, keskkonna kui sotsiaalseid aspekte ja kultuurilist traditsiooni) ning põllumajanduse digitaliseerimine, kus antakse ülevaade aprillis Tartus toimunud AgroForum Mare Balticumi tulemustest. Kohtumisel osalevad ka Eesti Esindaja FAO juures Galina Jevgrafova ning välissuhete osakonna peaspetsialist Kai Kasenurm.

· kell 10 osalevad Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna peaspetsialistid Annika Suu ja Helena Pärenson Jänedal Põllumajandusuuringute Keskuses toimuval Eesti maaelu arengukava 2007-2013 alameetme "Innovatsiooniklaster" toetuse saajate ümarlaual ja infopäeval. Täpsem info http://maainfo.ee/index.php?id=5790&page=3394& ja http://maainfo.ee/index.php?id=5791&page=3394&. Üritusel osalevad ka Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) ja klastrite esindajad ning teised huvilised.

Neljapäev, 17. mai

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Põllumajandusteaduste alalise töögrupi kohtumisel, kus päevakava olulisemateks punktideks on EL Biomajanduse Strateegia uuendamine, Põllumajandusteaduste alalise komitee Loomade tervise ja heaolu töögrupi poolt Loomatervise Teadusstrateegia uuendamine ning SCAR 5. tulevikuuringu ajakava ning lähteülesande eelnõu kinnitamine.

Reede, 18. mai

· Kell 10 avab maaeluminister Tarmo Tamm Türi Lillelaada pealaval kompleksvõistluse "Noortalunik 2018", mis koosneb kümnest võistlustalast. Mõõtu võtavad maamajanduslike kutseõppeasutuste õpilased, Eesti Maaülikooli üliõpilased ning noortalunikud. Võistlust korraldab Järvamaa Kutsehariduskeskus koostöös Maaeluministeeriumi ja Sihtasutusega Innove. Rohkem infot: https://www.innove.ee/kutseharidus/kutsemeistrivoistlused/
voistluskalender/noor-talunik/
.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.