Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politseinikud ja kaitseliitlased tõhustavad inimeste ja sõidukite kontrolli (2018-05-02 13:02:21)


Õppus SIIL toob eesolevaks nädalavahetuseks Lõuna-Eestis ja Keilas kaasa tõhustatud kontrolli teedel liikuvate autojuhtide, kaasreisijate ja sõidukite üle.

Nii seatakse Keilas ja Lõuna-Eesti erinevates maakondades nädalavahetuseks üles ligi poolsada kontrollpunkti, kuhu koondub kokku üle 200 politseiniku ja kaitseliitlase.

"Meie sihiks on põhjalikult kontrollida nii inimeste kui ka sõidukite dokumente ning veenduda, et kellelgi pole kaasas keelatud või ohtlikke esemeid," selgitas politsei- ja piirivalveameti politseikapten Ottomar Virk.

Ta märkis, et liiklejate jaoks kulgeb kontroll ladusamalt, kui neil on ette näidata nii enda, kaasreisijate kui ka sõiduki dokumendid. Vajamineva dokumendi puudumisel tuleb arvestada mõnevõrra pikeneva reisiajaga, kuni politsei isiku tuvastab.

Õppuse stsenaariumi järgi saadetakse kontrollpunktidesse jooksvalt ka vastumängijaid, kelle ülesandeks on politseinike ja kaitseliitlaste oskuste ja tähelepanuvõime proovile panemine.

"Õppuseks lavastatud sündmuste lahendamise kõrval on meie töö fookus ennekõike siiski päriselulistel vahejuhtumitel. Näiteks kui kontrollpostil avastatakse rikkumine või muu politsei sekkumist vajav päriseluline olukord, katkestatakse või lükatakse õppuseks planeeritud mängulised vahejuhtumid edasi. Selleks, et kontrollpostidel töötavad ametnikud oskaks kiirelt hinnata, kuhu oma töö põhirõhk suunata, on õppuse mängijad tähistatud.

Kui Keila piirkonnas vältab kontrollaktsioon reede õhtul kella 20st laupäeva lõunani, siis Lõuna-Eesti teedel käivad kontrolltegevused reede õhtust pühapäeva lõunani.

Antud kontrollaktsioon on üks osa suurõppusest SIIL, mille eesmärgiks on harjutada politsei ja kaitseliidu koostööd.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.05.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.