Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 16 (2018-04-26 09:35:26)

Fookuses: Innovatsiooni tuleviku väljavaated maapiirkonnas
 

Territoriaalne ebavõrdsus on jätkuvalt üks teravamatest probleemidest paljudes riikides üle kogu maailma. Mõnes riigis jäävad maapiirkonnad oodatud arengust maha ja paljudes neist tuleb silmitsi seista erinevate struktuursete väljakutsetega.

Sellest hoolimata on maapiirkondadel palju väärtusi ja ressursse, ning tugev potentsiaal jätkusuutliku majanduskasvu saavutamiseks. Innovatsiooni suurendamine on üks kasvupotentsiaali mobiliseerimise ja maapiirkondade elanike heaolu suurendamise edendajaks.

9. - 12. aprillil 2018 toimus Edinburgis, Šotimaal rahvusvaheline konverents "Innovatsiooni edendamine maapiirkonnas" (Enhancing rural innovation), mille eesmärgiks oli viia kokku juhtivaid poliitikakujundajaid, erasektorit ja teisi tunnustatud eksperte, et vahetada kogemusi ja häid tavasid maapiirkondade innovatsiooni edendamisega seotud küsimustes.

Üldiselt saab öelda, et konverents aitas kujundada maapiirkondade poliitikat, mis oleks võimeline kohanema 21. sajandi muutuvate tingimustega.

Maaeluvõrgustiku Võrgukiri nr. 16

Allikas: Maaeluvõrgustiku teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.