Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-04-18 17:40:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõiduki omavoliline kasutamine või vargus. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 191 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
17. märtsil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuvas korteris läks 69-aastane mees kallale oma tütrele, 34-aastasele naisele.

Avaliku korra raske rikkumine
17. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas söögikohas lõi 39-aastane mees 62-aastast naist ja 61-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

17. aprilli hommikul teatati, et Kambja vallas Külitse alevikus murti sisse Kalevi teel asuvasse eramusse, kus paisati segamini kogu sisustus ning soriti ehtekarbis. Kahju on veel selgitamisel.

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et aprilli algul võeti Tartus Ringtee tänava pangaautomaadist kaardiomaniku teadmata välja 620 eurot sularaha. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Võrumaa

Vargus

17. aprillil avastati, et Antslas F. R. Kreutzwaldi tänaval on sisse murtud katlamajja, kust varastati murutraktor, kolm murutrimmerit, mootorsaag ja survepesur. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

17. aprilli hommikul kella 8 ajal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Eesti registreerimismärgiga haagisega Scania veokit. Piirivalvurid avastasid autorongi täiendaval kontrollimisel masinal mitmeid ohtlikke vigu. Juhil lubati oma raskeveokiga riiki siseneda ning see suunati otse lähimasse tehnoülevaatuspunkti erakorralisse kontrolli.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

17. aprillil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuvas Eesti Töötukassa teenindusbüroos löödi 55-aastast turvatöötajat. Agressiivne ja alkoholijoobes 38-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

17. aprillil teatati, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris ähvardas 42-aastane mees tapmisega oma 36-aastast abikaasat ja 13-aastast tütart. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

17. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvast korterist varastati mängukonsool PlayStation. Kahju on 461 eurot.

Ajavahemikul 22. veebruar kuni 17. aprill varastati Narvas Kevade tänaval asuvast keldriboksist neli autorehvi velgedega. Kahju on 600 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

17. aprillil lõi Haapsalus Kopli tänaval asuvas majas 64-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkinud konflikti käigus rusikaga 58-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
17. aprillil lõi Kuressaares Transvaali tänaval asuvas politseijaoskonna arestimajas 33-aastane naine ametikohustusi täitvat 47-aastast patrullpolitseinikku, kes sai viga. Naine peeti kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.04.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.