Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 16. nädala eelinfo (2018-04-16 08:12:28)

Esmaspäev, 16. aprill

Keskkonnaministeerium ja Keskkonnainvesteeringute Keskus ootavad kõiki mäe- ja töötleva tööstuse ettevõtete esindajaid ressursitõhususe meetme infoseminaridele! Seminarid toimuvad algaval nädalal esmaspäeval 16. aprillil Kuressaares, 17. aprillil Pärnus, 19. aprillil Tartus ja 20. aprillil Rakveres. Osalemine on tasuta. Seminaride ajakava ja eelregistreerumine Keskkonnaministeeriumi kodulehel siin.



Teisipäev, 17. aprill

Keskkonnaminister Siim Kiisler ja keskkonnaministeeriumi asekantsler Ado Lõhmus osalevad 17. aprillil Abu Dhabis toimuval Green Business Summit konverentsil. Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika riikidele suunatud foorum keskendub majanduskasvu ja keskkonnakaitse tasakaalule ning kestlikkuse tagamisele. Konverentsi eesmärk on jagada strateegiaid ja kogemusi, kuidas edendada jätkusuutlikkust, kohandada ja rakendada rahvusvahelisi strateegiaid erinevates riikides ning ärgitada tööstust investeerima innovaatilistesse ja rohelistesse lahendustesse. Keskkonnaminister ja ÜRO keskkonnaassamblee president Siim Kiisler osaleb ka paneeldiskussioonis teemal "Muutuste poliitika".




Neljapäev, 19. aprill

Kevadhooaja viimases Öökulli akadeemias on külas Mart Jüssi

19. aprillil kell 18 ootame kõiki Eesti Loodusmuuseumisse Öökulli akadeemiasse, kus sel korral on külas Mart Jüssi ning teemaks hülged. Akadeemias räägime hüljeste kasulikkusest ja kahjulikkusest inimesele, müütidest ja tegelikkusest. Küsime, kas inimestel on hüljeste hinge- ja igapäevaelust midagi õppida ning kuidas mõjutavad meie igapäevased harjumused elu Läänemeres. Loodusõhtu toimub koostöös Prangli Reisidega.



Nädalavahetus 21.-22. aprill

Loodusmuuseumi perehommikute teemaks on kevadised hääled

21. ja 22. aprillil kell 11 toimuvad taas Eesti Loodusmuuseumis nädalavahetuse perehommikud, kus sel korral uuritakse häälekat metsavaikust ehk kevadisi helisid metsas.

Loodusmuuseum korraldab räätsamatka Palasi rabasse

Eesti Loodusmuuseum kustub huvilisi 21. aprillil Raplamaale, Palasi rabasse räätsamatkale. Laukarohkes Palasi rabas õpitkase selgeks, kuidas sellises rabas õigesti ja mugavalt liikuda ning vältida sinna sisse vajumist. Matk toimub räätsadega, tänu millele pääseb kohtadesse, kuhu tavajuhul ligipääs puudub. Piletid ja lisainfo: www.loodusmuuseum.ee

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.