Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-04-12 12:23:09)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist) ja kaks sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 258 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ja registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine, mille käigus peeti kinni kaks inimest. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Põhja prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.


LÕUNA PREFEKTUUR

Asja omavoliline kasutamine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 10. aprilli ärandati Põltsamaa vallas Võisiku küla eramu juures seisnud sõiduauto Volkswagen Passat, mis leiti eile pealelõunal avariilisena Võisikult väljasõidul. Juhtunu üksikasju uurib politsei.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. aprilli õhtul kella 18 ajal varastas 20-aastane mees Tartus Riia tänava kaubanduskeskuse juurest pingi pealt 11-aastase poisi mobiiltelefoni ning kõndis sellega minema. Juhtunut nägi pealt kaubanduskeskusest väljunud juhuslik inimene, kes telefoni näpanud mehele järele jooksis ja varga tolle vastupanust hoolimata kinni pidas ning sündmuskohale saabunud politseile üle andis. Politsei viis kuriteos kahtlustatava 20-aastase mehe asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Politsei tänab lapsele appi tõtanud 25-aastast meest, tänu kellele sai varas kinnipeetud ning nooruk sai tagasi oma telefoni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtumid piiril

11. aprilli õhtul kella 22 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki saabuvat Eesti numbrimärgiga sõiduautot Opel ning avastasid, et sõidukil puudub korraline tehnoülevaatus. Piirivalvurid masinal visuaalsel kontrollimisel ohtlikke vigu ei tuvastanud, juhil lubati masinaga kodumaale naasta ning talle anti suunis esimesel võimalusel tehnoülevaatuspunkti minna.

11. aprilli hilisõhtul saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale Venemaa numbrimärgiga sõiduauto Renault, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid masina kindalaekast nupuga noa. Tsiviilkäibes keelatud ese võeti mehelt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning seejärel lubati tal oma teekonda jätkata.

Ööl vastu 12. aprilli kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Dodge, kust avastasid kiirusmõõteseadme, mille omamine ja kasutamine on Eestis keelatud. Autoroolis olnud Valgevene kodanikule koostati väärteoprotokoll, seade eemaldati sõidukist ning mehel lubati sõitu jätkata


IDA PREFEKTUUR

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil teatati, et Jõhvis Vaarika tänaval asuvas majas tungis 43-aastasele naisele kallale tema abikaasa.

Omavoliline sissetung

11. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel asuvas aiandusühistus tungiti sisse suvilasse ja varastati jalgratas ja höövel. Kahju on 100 eurot.

Juhtum piiril

11. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1969. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis sõiduautot Hyundai. Isik esitas kontrolliks võltsitud kindlustuspoliisi. Isikule määrati rahaline karistus.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil tiris ja tõukas Tori vallas Sindi linnas omavahelise tüli käigus 28-aastane mees oma 18-aastast elukaaslast, tekitades naisele füüsilist valu.

Omavoliline sissetung

11. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Paikuse alevikus tungiti 2018. aasta märtsikuus keldri üldukse luku lõhkumise teel sisse keldriboksi ja varastati sealt erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud varaline kahju on esialgsetel andmetel ligi 2073 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et 10. aprillil tiris ja lõi Vilivere külas Vetuka teel asuvas majas 53-aastane mees oma 52-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.04.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.