Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool asutab koos Tartu Ülikooliga tehnikakolledži (2006-11-24 09:33:18)

 

Reedel, 24. novembril kirjutavad Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Tartu Teaduspark alla ühiste kavatsuste protokollile, mille eesmärk on koordineerida tegevust tehnika- ja tehnoloogiaalase rakenduskõrghariduse arendamisel Tartus.

Ühiste kavatsuste protokollile allakirjutanud osapooled käivitavad Tartu tehnikakolledži loomiseks koheselt arendusprojekti ja nimetavad juhtkomitee, mille eesmärgiks käivitada tehnilise rakenduskõrghariduse andmine ja koordineerida sellega seotud tegevust.

Õppekavade väljatöötamisse ja õppetöösse, samuti kolledži juhtimisse kaasatakse ettevõtjate esindajaid. Tehnikakolledži arendamisse kaasatakse osapoolte soovil teisi ülikoole ja rakenduskõrgkoole.

Ühiste kavatsuste protokollile kirjutavad alla Eesti Maaülikooli rektor Alar Karis, Tartu Ülikooli õppeprorektor Birute Klaas, Tallinna Tehnikakõrgkooli rektor Arvi Altmäe ja SA Tartu Teaduspargi juhatuse esimees Toomas Noorem.

Toetust tehnilise rakenduskõrghariduse arendamiseks ja tehnikalinnaku väljaarendamiseks Eesti Maaülikoolis on korduvalt väljendanud ka Tartu linnavalitsus.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 24.11.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.