Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumis oli töövarjupäev (2006-11-23 17:37:27)


Keskkonnaministrit Rein Randveri saatis täna töövari, kelleks oli Pirita Majandusgümnaasiumi abiturient Ott Maidre. Ott käis koos ministriga valitsuse istungil, nõupidamistel ning tutvus Keskkonnaministeeriumi töötajate ja tegevusega.

Töövari oli ka Keskkonnaministeeriumi pressiesindajal, kelle tegemisi jälgis Viimsi Kooli õpilane Liis Kuusk.

Ott Maidre sõnul oli päeva meeldejäävaim sündmus Vabariigi Valitsuse istung. “Sain kohapeal jälgida ministrite arutelusid ja seda kuidas võetakse vastu meie kõigi jaoks olulisi otsuseid,“ ütles Ott. “Noortele on oluline just see, et valitsus töötab arvutitega, niimoodi väldidakse liigset paberi kulu ja säästetakse ka loodust.“

Liis tutvus avalike suhete osakonna tööga, aitas koostada pressiteateid ja kohtus ministriga. “Ministril oli hea meel, et noored tunnevad huvi selle vastu, kuidas riik toimib,“ ütles Liis, kes praegu ei ole veel otsustanud, kas hakata edasi õppima riigiteadusi või suhtekorraldust.

Töövarjupäeva hindasid mõlemad noored väga vajalikuks ja leidsid, et see annab teadmisi ametniku tööst ning on abiks edaspidisel elukutse valikul.

Töövarjupäev on majandusõppe raames toimuv üritus, mille eesmärgiks on keskkoolis õppijatele anda võimalus tutvuda tänapäeva töömaailmaga. Noorel tuleb valida, kellega ta soovib päev läbi kaasas käia ja jälgida ta tegemisi.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 23.11.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.