Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algas noorte toitumiskampaania Jõudu juurde! Front3 (2006-11-20 12:46:20)

 

Laupäeval, 18. novembril 2006 startis kuu aega kestev koolinoortele mõeldud toitumise kampaania "Jõudu juurde! Front3", millega tutvustatakse leiva, köögi- ja puuvilja kasulikke omadusi, ühtlasi suunatakse noori mõtlema, kuidas saavutada head enesetunnet ja energiat läbi aruka toitumise.

Eesti Toidu arengukava raames korraldatud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) koolinoorte leiva, köögi- ja puuvilja kampaania eesmärgiks on populariseerida kõnealuste toodete tarbimist noorte seas. Terve noore inimese aktiivne eluviis ja paljude asjadega tegelemine üheaegselt eeldab head kehalist vormi ja kampaania käigus juhitaksegi tähelepanu sellele, kui vajalik on igapäevane arukas toitumine kasvavale organismile, et jõudu jaguks nii kasvamiseks kui ka aktiivseks tegutsemiseks mitmel alal.

Kampaanias lööb kaasa ka noorteansambel Slide Fifty, mille liikmed ütlevad sõna sekka kampaania kodulehel www.front3.net.

Kodulehel on võimalik liituda ka Front 3 klubiga ja vastata erinevatele küsimustele toidu teemal. Mängus osalenute vahel loositakse välja PlayStationi taskukonsool koos mängudega, 50 kinopiletit kahele CC Plazasse ja Front3 sümboolikaga plakateid!

Kampaania Jõudu juurde! kestab aasta lõpuni.

Lisainfo: koolitoidu projektijuht Annika Raun, tel 600 9349, e-post: annika@epkk.ee.

 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 20.11.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.