Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikoolis toimub tulevikukonverents (2006-11-16 10:34:52)

Reedel, 17. novembril kell 13 algab Maaülikooli aulas tulevikukonverents, mille avaettekanne on Vabariigi Presidendilt Toomas Hendrik Ilveselt.

Toomas Hendrik Ilves kutsub oma ettekandes Maaülikooli kaasa lööma Eesti ja Euroliidu põllumajanduspoliitika kujundamisel. President peab tähtsaks, et elu areneks ja kestaks kogu Eestimaal, mitte ainult suurtes linnades ja nende ümbruses. Selleks on vaja välja töötada riiklik poliitika.

Maaülikool on esimene Eesti ülikool, mida Ilves presidendina külastab.

Maaülikooli tulevikukonverentsil esineb ettekandega ka Euroopa Parlamendi liige Andres Tarand, kes räägib ELi energiapoliitika mõjust Eestile. Haridus- ja teadusminister Mailis Reps kõneleb riigi ootustest teadusele ja ülikoolidele, Tartu linnapea Laine Jänes ülikoolidest Lõuna-Eesti arengumootorina, kirjanik Tõnu Õnnepalu maainimesest ja inimesest maal.

Konverentsil saavad sõna ka Maaülikooli teadusprorektor Andres Koppel, Põllumajandus-Kaubanduskoja esimees Ants Käärma, Põhjamaade põllumajandusülikoolide võrgustiku NOVA rektor Paul Jensen. Ettekannetele järgneb arutelu.

Maaülikooli tulevikukonverents, mille motoks „Eesti maa – elamisväärne ja igikestev”, on seotud Maaülikooli arengukava 2007-2015 ettevalmistusega. Konverents toimub Maaülikooli peahoone aulas Kreutzwaldi 64.

Konverentsi kava vt http://www.emu.ee/235923


Allikas: Eesti Maaülikooli 16.11.2006 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.