Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI hoiatab lumetormi ja kiilasjää eest (2006-11-01 17:25:00)


Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) hoiatab Põhja- ja Lääne-Eestit kolmapäeval, 1. novembril tugevneva tuule, lumesaju ja teedele tekkiva kiilasjää eest.
Põhja- ja Lääne-Eestis tugevneb kolmapäeval põhjatuul 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 20-25 meetrini sekundis. Sajab vihma, mis laheb üle lörtsiks ja lumeks. Õhutemperatuur langeb, teedel tekib kiilasjää, teatas EMHI.

Maanteeinfokeskus kutsub autojuhte olema ettevaatlikumad eriti sildadel, viaduktidel ning nendele peale –ja mahasõitudel, samuti ristmikel ja raudteeülesõidukohtadel.

Ööl vastu neljapäeva langeb õhutemperatuur kuni -5 kraadini, neljapäeval on temperatuur vahemikus -4 ...+1 kraadi. Kõikjal Eestis on oodata lumesadu ja tuisku, ning teedel on kiilasjääd. Puhub põhja- ja loodetuul 7-15 m/s, saartel ja rannikualadel 12-17, puhanguti 20-25 m/s.

Laupäeva ja pühapäeva öösel prognoosib EMHI õhutemperatuuriks -5 ... -13 kraadi, päeval võib külma olla kuni seitse-kaheksa kraadi.

Allikas: www.etv24.ee 01.11.2006, Ott Ummelas.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.