Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Viljandis selgusid konkursi „Lilled linna“ võitjad (2006-10-30 08:38:53)

 

Viljandi Linnavalitsus kinnitas konkursi „Lilled linna“ 2006. aasta tulemused. Viljandi linna haljastuse peaspetsialist Reeme Remmelgas ütles, et konkursile esitatud aedade ja haljasalade seast tõsteti esile kokku kümme objekti.

2000 krooni suuruse eripreemia vääriliseks tunnistati pereelamute kategoorias Kanepi tn 28 Hedli ja Indrek Kivilaane eramu, Kase tn 9 ridaelamu, Riia mnt 15 elamuühistu „Päike“ korterelamu, koolide, lasteaedade ja sotsiaalobjektide seast lasteaed „Krõll“ ja Leola tn 49 asuv büroohoone, kus tegutsevad AS Electrum, OÜ Leviehitus ja Toru- Jüri OÜ.

1000 krooni suurune preemia määrati pereelamute ja nende ümbruse kaunistamise eest Kullamäe tn 26 eramu omanikele Liilian ja Jüri Lunt´ile ja Mureli 10 omanikule Griseldis Luist´ile, ridaelamu Toome tn 34-6 kaunistamise eest omanikule Oskar-Arnold Uustalule, korterelamutest Silvi Mitt´ile Lossi tn 37 3 lilledega kaunistamise eest ning koolidest, lasteaedadest ja sotsiaalobjektidest Paalalinna Gümnaasiumile kooli ümbruse korrashoidmise ja sinna lilleilu toomise eest.

„Lilled linna“ ja „Värvid linna“ 2006. aasta konkursil silmapaistvate tulemuste saavutamise ja seeläbi linna väljanägemise parandamise eest tänavad Viljandi linnajuhid tublisid viljandlasi, linna asutuste ja ettevõtete esindajaid 17. novembril raekojas toimuval vastuvõtul. Konkursi paremate hulka arvatud hoonetele ja majavaldustele paigaldatakse vastav tunnusmärk.

Allikas: www.viljandi.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.