Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Koolivaheajaüritusi muuseumides (2006-10-29 08:30:00)

Põllumajandusmuuseumis

29. oktoobrist 1. novembrini toimuvad Põllumajandusmuuseumis mitmesugused põnevad koolivaheajaüritused.

29. oktoobril kell 13 toimub kohtumine saatest “Miisu, Pontu ja teised loomad” tuntud Jaan Rõõmussaarega. Vesteldakse suurematest ja väiksematest lemmikloomadest, jagatakse praktilisi nõuandeid nende hooldamise kohta ja tutvustatakse põnevaid fakte ja räägitakse ka loomadest, kellel ei ole enam kodu ega peremeest. Samuti saavad lapsed kaasa võtta oma väiksemad lemmikloomad, et neid teistele näidata.

30. oktoobrist 1. novembrini saab eelregistreerimisel osaleda soodushinnaga leivaprogrammis. Räägitakse leivast ja leiva ajaloost, igal lapsel on võimalik ise tainast teha, panna ahju oma väike leib ja hiljem omatehtud sooja leiba süüa. Toimuvad ka mängud vabas õhus, otsitakse muuseumiaaret ja tehakse talutöid. Eelregistreerimine tel 738 3810, 738 3819.

1. novembril toimub spordipäev, mängitakse maastikumängu “Suur muuseumiaarde otsimine”, toimuvad mitmesugused individuaalsed ja meeskondlikud sportmängud.



Eesti Rahva Muuseumis

Eesti Rahva Muuseum pakub koolivaheajal 1. novembrist 3. novembrini kl 11-13 järgmisi põnevaid ja arendavaid programme.

"Kirju-mirju värvimaailm” tutvustab värvide tähendust ja nimetuste moodustamist eesti rahvakultuuris. Täidetakse ka töölehte ja uuritakse põnevaid mustreid.

Batika töötoas saab loovust rakendada. Kaasa palutakse võtta valge sportsärk või muud sarnast, mida värvida ning kujundada tahetakse. Batika on põnev nii poistele kui tüdrukutele!
Programm "Poistele puudest ja puidust” tutvustab metsa ja puukäsitöö tähtsust vanade eestlaste elus. Täidetakse töölehte ja saab ka vanu peremärke ning mustreid puuklotsile põletada.

Allikas: www.vooremaa.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.