Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Õppelaen Hansapangast (2004-08-27 18:26:36)
Sellel nädalal alustas Hansapank järjekordset õppelaenutaotluste vastuvõttu. Neid on võimalik esitada suuremates kõrgkoolides kohapeal alates sealse õppetöö algusest.

Esmataotlejate õppelaenulepingute sõlmimine algab 30. augustist. Kui kõik laenu saamiseks vajalikud tingimused on täidetud, kannab pank laenusumma esmataotleja kontole 1. oktoobril.

Korduvtaotlejatele, kes on varem sõlmitud õppelaenulepingus avaldanud soovi täiendava laenusumma saamiseks ilma eraldi taotluseta, kannab pank laenusumma kontole 15. või 29. septembril.

Hansapanga õppelaenu arendusjuhi Anu Vaino sõnul saab õppelaenu võtta kuni 17 500 krooni.
Laenu on võimalik taotleda kõikidel täismahus õppivail tudengeil. Vaino lisas, et laenust loobumiseks või maksimaalmäärast väiksema laenusumma saamiseks tuleb tudengil esitada pangale taotlus enne 15. septembrit.
Sarnaselt eelmisele aastale saavad kõik õppelaenu võtjad ka tänavu soovi korral tasuta rahvusvahelise üliõpilaspileti ISIC-kaardi.
Kõikidele Hansapangast õppelaenu võtjatele, kes soovivad üliõpilaspiletit, kannab Hansapank nende kontole 100 krooni.

Õppelaenu tagatiseks on kahe Eesti Vabariigi kodaniku või Eestis alalise elamisloa alusel viibiva isiku käendused või kinnisvara.

Käenduslepinguid saab sõlmida kõikides Hansapanga kontorites või hanza.netis. Digitaalse käendusvormi edastamiseks tuleb täita vaid vastav vorm hanza.netis ning see digitaalallkirjaga kinnitades pangale saata.

Anu Vaino kinnitusel pakub Hansapank õppelaenu võtjatele sellelgi aastal mitmetest soodustustest koosnevat tudengipaketti.

Lisaks pangateenuste hinnasoodustustele ning sülearvuti, raamatute, mobiiltelefoni jm sooduspakkumistele loosib Hansapank kõigi sel sügisel õppelaenu võtnute vahel välja sõiduauto ja korteri üheks õppeaastaks. Huvitavaid ning tudengitele kasulikke loosimisi toimub Hansapanga tudengipakkumise raames teisigi. Täpsem teave Hansapanga tudengipaketi kohta on septembri algusest üleval panga noorteveebis www.knapasnah.net.

Allikas: Hansapanga pressiteade 23.08.2004.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.