Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Balti maaülikoolidel on tihe koostöö (2006-10-25 10:57:26)

Baltimaade põllumajandusülikoolide koostöövõrgustik BOVA pürib suurimaks tudengite riigist riiki liigutajaks – 10 aastaga on enam kui sajal kursusel osalenud kokku kaks tuhat tudengit.

Eestis, Lätis ja Leedus kordamööda peetavad kursused on valdavalt magistrantidele, aga ka doktorantidele ja bakalaureuseastme tudengitele. Eesti Maaülikooli kõrval kuuluvad BOVAsse (The Baltic Forestry, Veterinary and Agricultural University) Läti põllumajandusülikool, Leedu põllumajandusülikool ja Leedu veterinaarakadeemia.

BOVA koordineerimiskogu liikme, Eesti Maaülikooli õppearendusosakonna juhataja Aret Vooremäe sõnul pole teistel ülikoolidel Põhja- ja Baltimaades nii intensiivset ühise õppetöö korraldamisega koostöövõrgustikku kui põllumajandusülikoolidel.

Eesti poole algatusel hakatakse lisaks üksikkursustele pakkuma ka täismahus magistriprogramme. Praegu käibki maaülikoolis programmi osade testimine. Eestis peetavad kursused on välja kuulutatud ka Lätis-Leedus.

Põllumajandusülikoolid tähistavad BOVA 10. sünnipäeva 26.-27. oktoobril Jelgavas Läti põllumajandusülikoolis konverentsiga “BOVA – 10 aastat kogemusi”.

Allikas: Eesti Maaülikooli 18.10.2006 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.