Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas kontrolliti valmisolekut talve saabumiseks (2006-10-25 08:22:39)

 
Tallinna linnavalitsus testis erinevate linnaametite ja riigiasutuste koostööd libeda tee ja suurte liiklusummikute korral - kommunaalameti kinnitusel on linn talveilmadeks valmis.

Kadaka puiestee viadukti lähistel läbiviidud õppuse stsenaariumi kohaselt oli jäide ja lakkamatu lumesadu muutnud Kalda tänava niivõrd läbimatuks, et üks teehooldemasin vajas mäkketõusul teise abi, vahendas Aktuaalne kaamera.

Tekitatud põgus teesulg põhjustas ummiku, eesmärk oli aga liiklus kiiresti taastada. Õppuse ülesande täitmisega saadi kiiresti hakkama.

Abilinnapea Olga Sõtnikul meenutas aga kolme talve taguseid sündmusi: "Miks me üldse alustasime nende õppustega ja spetsiaalse töögrupi loomisega, oli just konkreetne olukord 2003. aastal, kui aasta lõpus terve linn seisis, olid suured ummikud, oli libe, väga kiiresti tänavad muutusid libedaks ja seetõttu tõeline kaos oli tänavatel. "

Kommunaalameti juht Ain Valdmann kinnitas, et linna teenistused on juba praegu külma ja libeda tulekuks valmis. Temalgi oli siiski eelmisest talvest meenutada seda, mis ei sujunud nii hästi kui loodeti. "Mõningast parandamist võiks sellel aastal loota just informatsiooni liikumises, " kommenteeris Valdmann.

 

Allikas: www.etv24.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID