Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikool korraldab rahvusvahelise konverentsi ülikoolide ja ettevõtete koostööst (2006-10-24 11:18:28)

 

Tartu Ülikooli ettevõtluskeskus korraldab 26.-27. oktoobrini 2006 rahvusvahelise konverentsi "Ettevõtlike regioonide suunas – teadmus ühiskonna väljakutse ülikoolidele ja innovatsioonivõrgustikele", kus keskendutakse ülikoolide ja ettevõtete koostöövõimaluste arendamisele.
Konverentsi peakorraldaja, TÜ dotsendi Tõnis Metsa sõnul on ei piisa ettevõtluskultuuri edendamiseks ainult ärijuhtimise õpetamisest. "Meil on palju õppida Hollandi Twente Ülikoolilt, kus on edukalt rakendatud "ettevõtliku ülikooli" kontseptsiooni. Elujõulist tulemust ettevõtlikkuse koolituses näeme ka Soomes, Tampere Ülikoolis.

 

Konverentsist saavad kasu kõik, kelle jaoks on oluline regiooni areng ettevõtluse kaudu ning ettevõtlikkuse arendamine riigi, omavalitsuste ja ülikoolide koostöös".

Konverentsi üks peaesinejatest dr Peter C. van der Sijde (Twente Ülikool, Holland) peab ettekande teemal "Ettevõtlik ülikool – perspektiivid ettevõtlusvõrgustikus". Tallinna tehnikaülikooli külalisprofessor dr Toomas Neuman räägib ülikoolide ja teadmusmahuka ettevõtluse sünergiast "Bioettevõtjad Eestis ja maailmas - sarnasused ja erinevused" ning dr Erik Puura TÜ tehnoloogiainstituudist peab ettekande teemal "Tartu Ülikool, teadmussiire ja ettevõtlus".

Konverents avatakse neljapäeval, 26. oktoobril kell 10.00 Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituudis (Nooruse 1, Tartu). Konverentsi teine päev algab kell 9.30 plenaaristungiga ning kõnetooli astub ka Euroopa Parlamendi liige Toomas Savi.

Konverentsi töö toimub inglise keeles. Konverents korraldatakse BEPART-projekti (Baltic Entrepreneurship Partners) raames, mis ühendab partnereid kaheksast Läänemere-äärsest riigist. Lisateavet konverentsi ning BEPART-projekti kohta leiab veebiaadressilt www.evk.ut.ee/bepart.

 

Allikas: Tartu Ülikooli 24.10.06 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.