Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-05-25 15:24:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (1 eluruumidest ja 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 212. Registreeriti 3 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja 1 salakaubajuhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

24. mail teatati, et Läänemere teel ründasid tundmatud mehed kahte meest. Kiirabi viis ühe kannatanutest, 43-aastase mehe, tervisekontrolliks haiglasse.

Kehaline väärkohtlemine

24. mail teatati, et Narva maantee korteris tungiti kallale 41-aastasele mehele, kes viidi haiglasse. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

Harjumaa

Ähvardamine

24. mail teatati, et Luige alevikus asuvas eramus ähvardati peretüli käigus 42-aastast naist stardipüstoliga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

Vargus

24. mail teatati, et Maardus Ringi tänaval pargitud sõidukist varastati tööriistu. Kahju on 1160 eurot.

Juhtumid piiril

24. mail kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Moskvast saabunud 1985. aastal sündinud Filipiini Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisieesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees viibib kuni tagasilennuni Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

24. mail kontrollis Tallinna kordoni patrull Tallinnas Sadama tänaval 2001. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanikku, kelle valduses olevast reisikotist leiti tsiviilkäibes keelatud külmrelv (kasteet). Mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

24. mai hommikul tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine 52-aastane Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Piirivalvurid koostasid isikule piiril väljastatud sisenemiskeelu ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. mai hommikupoolikul saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale Eesti numbrimärgiga sõiduauto Volkswagen Passat. Isiku kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et masina roolis olnud mehe juhiluba on aegunud, mistõttu kõrvaldati ta juhtimiselt ning talle määrati rahatrahv. 65-aastasele mehele ning tema sõiduvahendile tuli piiripunkti territooriumile järgi juhtimisõigusega tuttav, kellega ühiselt tagasi kodumaa suunas liiguti.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. mail teatati, et Väike-Maarja alevikus Pikal tänaval tekkinud konflikti käigus tungis 16-aastasele neiule kallale tuttav tütarlaps.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

24. mail toimetati Narvas Suurel tänaval asuvast korterist haiglasse torkehaavadega 23-aastane mees. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

24. mail teatati, et Narvas Mõisa tänaval tungiti kallale 27-aastasele mehele. Konflikti käigus kadus mehe mobiiltelefon Samsung, maksumusega 708 eurot.

24. mail teatati, et Kiviõlis Lepa teel asuvas korteris tungis 47-aastasele naisele kallale tuttav naisterahvas.

24. mail teatati, et Narvas Tallinna maanteel löödi 24-aastast meest.

24. mail teatati, et Narva-Jõesuus Linda tänaval asuva eramaja juures lõi 50-aastast meest tema 36-aastane naine.

Vargused

24. mail teatati, et Lohusuu alevikus Avinurme teel asuva eramaja territooriumilt varastati paadimootor. Kahju on 1800 eurot.

24. mail teatati, et Narvas Fama tänaval asuvas kaubanduskeskuses varastati käekott ning selles olnud rahakott koos sularaha ja isikudokumentidega. Kahju kokku on 630 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

24. mail teatati, et Kilingi-Nõmme discgolfi platsilt varastati 35-aastasele naisele kuuluv ja alaealise lapse kasutuses olnud mobiiltelefon Samsung Galaxy J5 koos sellel olnud kaitseümbrisega. Kahju on kokku 220 eurot.

24.mail teatati, et Tahkuranna vallas on akna purustamise teel tungitud ehitusjärgsesse hoonesse, kust varastati ehitusmaterjale. Kahju on kokku 380 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.05.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.