Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kas prügist ja võsast saaks elektrit toota? (2006-10-11 08:42:07)

 

Kas prügist ja võsast saaks elektrit toota?
Vastuse sellele ja teistele taastuvenergiat puudutavatele küsimustele saab 12. oktoobril Eesti Maaülikooli aulas toimuval konverentsil TEUK-VIII.

Kaheksandat korda Maaülikoolis toimuvale taastuvate energiaallikate uurimise ja kasutamise konverentsile (TEUK-VIII) on oodatud kõik, kel südamel Eesti säästlik areng. Sõna saavad kõrgkoolide, teadusarendusasutuste, eraettevõtete ja ministeeriumide esindajad. Juttu tuleb vee-energiast, biodiislikütusest, biogaasijaama tasuvusest, jäätmete ja võsa kasutamisest energia tootmisel jpm.

Päeva põnevaimaks osaks tõotab kujuneda avalik debatt, mille käigus arutatakse Eesti valikuid bioenergeetika arendamisel. Väitlusest osa võtma on kutsutud kolme ametkonna –keskkonna-, majandus- ja kommunikatsiooni- ning põllumajandusministeeriumi esindajad. Kaasa rääkima ja ametimeestele küsimusi esitama on oodatud kõik teisedki, kellele teema huvi pakub.

Konverentsi projektijuht Marek Muiste ütles, et väitluse käigus tahetakse saada paremat ettekujutust ametkondade tegevusest ja riigi suundumustest bioenergeetika valdkonnas, et teavitada sellest ka laiemat avalikkust.

Konverentsi TEUK-VIII korraldavad Eesti Maaülikooli Taastuvenergia Keskus, Eesti Biokütuste Ühing, põllumajandusministeerium, majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, AS Eesti Energia, SA Archimedes ning Eestimaa Looduse Fond.

 Allikas: Eesti Maaülikooli 11.10.06 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.