Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rannamõisa maastikukaitsealal avati uus loodusrada (2006-10-04 10:01:06)

 

A. Le Coq Tartu Õlletehas ja Eestimaa Looduse Fond on koostöös loonud Rannamõisa maastikukaitsealal loodushuvilistele uusi võimalusi. Veidi üle kolme kilomeetri pikkune Aura loodusrada kulgeb mööda klindipealset, läbib mereranna ning lõpeb piknikuplatsil. Rajale on üles seatud 21 vaatluspunkti.

Viited on lindude rände, metsades elavate putukate, erinevate puude, sammalde ja samblike kohta. Tutvustatakse linde, loomi, paeklindi geoloogiat, rändrahne ja mereelustikku. Eestimaa Looduse Fondi plaanide kohaselt soovitakse Aura loodusrada tulevikus täiendada ka paeklindiga seotud geoloogilise õpperajaga. Eestimaa Looduse Fondi säästva arengu valdkonna juhi Toomas Trapido sõnul on Aura Loodusraja puhul tegemist hea näitega ettevõtte ja kodanikuühenduste koostööst. “Raha ja ettevõtlike inimeste koostööst on sündinud sisukas ajaveetmispaik Eestimaa looduse tundmaõppimiseks,” kinnitas Trapido.


A. Le Coq Tartu Õlletehase juht Tarmo Noop ütles, et Eestimaa Looduse Fondi ettepanek Tabasalu loodusraja põhjaliku uuendamise finantseerimiseks ning rajale Aura nime andmiseks sündis aasta tagasi.

“Meie jaoks on tegemist sotsiaalset vastutust kandva projektiga ning loodustemaatikaga oleme varem kokku puutunud tänu Aura fotokonkurssidele,” sõnas Noop.


Allikas: www.epl.ee 03.10.2006


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.