Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loomade hoiupaik saab aastaseks (2006-09-28 18:42:02)

 

Linnapea Jüri Ratas osaleb reedel, 29. septembril kell 13.30 MTÜ Loomade Hoiupaik esimesel sünnipäeval. Loomade hoiupaik on aasta aega tegutsenud oma majas Viljandi mnt 24d.


Linnapea ütles, et hindab kõrgelt varjupaiga töötajate igapäevast rasket tööd. „Mul on hea meel, et AS TEHO võttis asja tõsiselt ja rajas varjupaiga, mis on eeskujuks ka paljudele Euroopa linnadele,” ütles Ratas. „Linna eesmärk on kujundada väikeloomade hoiupaigast lemmikloomapidajatele meeldiv vaba aja veetmise ja ka õppuste ning näituste läbiviimise koht,” lisas linnapea.
 

Linnavalitsus eraldas hoiupaigale reservfondist 100 000 krooni lisaraha rajatiste täiustamiseks. Möödunud aastal sai varjupaik linnalt 45 000 krooni, mis kulus koolitusruumi avamiseks ja sisustamiseks.

Aasta jooksul on majast läbi käinud üle 4700 koera ja kassi. Valdavas enamuses tuuakse loomi Tallinnast (u 85%), ülejäänud loomad satuvad hoiupaika 17-st lepingulisest vallast ja linnast ning mõnede eraklientide territooriumitelt.

Uue kodu või vana peremehe on leidnud selle aja jooksul ligikaudu 85-90% koertest.

Hoiupaigas on sisse seatud  kõikidele kaasaja nõuetele vastav loomaarsti kabinet, milles teenindatakse ka väljastpoolt hoiupaika tulevaid koduloomi.

Nädalavahetusel (29. septembrist kuni 1.oktoobrini) on loomade hoiupaigas mitmeid sünnipäevaüllatusi ja üritusi.

Lähemalt www.loomadehoiupaik.ee.
 

Lisainfo tel 517 0997.

 

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 28.09.2006 pressiteade.   


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.