Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tuiksoo ja Vändre arutlevad Soomes ühtse põllumajanduspoliitika tuleviku üle (2006-09-25 08:58:46)

 

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo ja abiminister Rain Vändre osalevad Soomes toimuval mitteametlikul põllumajanduse ja kalanduse nõukogul, mille peateemaks on ühtse põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik.

„Siiani on välja pakutud väga erinevaid soovitud arengustsenaariume poliitikameetmete radikaalsest reformimisest nende praegusel kujul säilitamiseni. ÜPP tulevik on äärmiselt oluline ka Eesti põllumajandussektorile ja kogu ühiskonnale tervikuna,” nentis põllumajandusminister Ester Tuiksoo vahetult enne Soome sõitu.

Mitteametlikul nõukogul Oulus jätkatakse diskussioone ÜPP tulevikuarengute üle ning liikmesriigid saavad võimaluse avaldada oma seisukohti. Arutlusel käsitletakse ÜPP dünaamilist arengu lugu, Euroopa põllumajandusmudeli lähtekohti, samuti pannakse rõhku majanduslikult, ökoloogiliselt ja sotsiaalselt jätkusuutlikule põllumajandusele ning väljakutsetele, misseisavad liikmesriikidel seoses ÜPP’ga ees.
24.–26. septembril toimuva mitteametlik põllumajanduse ja kalanduse nõukoguga paralleelselt koguneb Oulus ka mitteametlik põllumajanduse erikomitee, kus osalevad Põllumajandusministeeriumi poolt eurokoordinatsioonibüroo juhataja kohusetäitja Kristina Uibopuu ja erinõunik üksuse juht põllumajandusküsimustes Eesti esinduses Euroopa Liidu juures Peeter Seestrand.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 25.09.06 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID