Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
TÜ korraldab Põhjamaade käitumis- ja terviseteaduste konverentsi (2006-09-21 20:21:05)

Tartu Ülikooli käitumis- ja terviseteaduste doktorikool korraldab 25.-27. septembrini 2006 Nelijärve puhkekeskuses esimese Põhjamaade ja Balti riikide käitumis- ja terviseteaduste konverentsi, millest võtab osa ligi 90 selle valdkonna teadlast ja doktoranti.

Konverentsi ettekannetes käsitletakse emotsioonide ja tunnetuse neuraalsete alusmehhanismide määratlemist, aju uurimise meetodeid, arengu-, isiksuse- ja liikluspsühholoogiat, meditsiinilist käitumisteadust ning geenide ja keskkonna vastasmõju.

Ürituse üks peaesinejaid on maailma nimekamaid psühholooge, endine Soome Teaduste Akadeemia president Risto Näätänen, kes peab loengu automaatsest erinevuse avastamisest vastuvõetavas helilises informatsioonis aju elektrilise aktiivsuse tasandil. Esinevad veel Helsingi Ülikooli psühholoogiaprofessor Liisa Keltikangas-Järvinen, kes räägib käitumismeditsiini populatsioonipõhisestest longituuduurimustest, TÜ psühholoogiaprofessor Jüri Allik, kes peab loengu
isiksusepsühholoogiast jpt.

Konverentsi kava koosneb plenaarloengutest ja töötubadest. Doktorandid esitlevad oma teadustööd stendiettekannetena, keskused tutvustavad oma teadustööd ja metodoloogilisi võimalusi samuti stendidel. Konverentsil osalevad Soome, Rootsi, Taani, Norra, Venemaa, Leedu, Läti ja Eesti käitumis- ja terviseteaduste valdkonna teadlased ja doktorandid. Suurim on 38 õppejõu ja doktorandiga Soome delegatsioon, mida juhib Soome psühholoogia doktorikooli juhataja professor Kimmo Alho.

Konverentsi korraldab Tartu Ülikooli käitumis- ja terviseteaduste doktorikool koostöös Soome psühholoogia doktorikooliga. Konverentsi korraldamist toetab Euroopa Liidu tõukefondide meede 1.1.

Konverentsi kava: http://www.ekttk.ut.ee/dk/?id=18&lang=et

Allikas: Tartu Ülikooli 21.09.2006 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.