Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Saaremaa Keskkonnateenistus asub uutes ruumides (2006-09-14 11:43:41)

 

Reedel, 15. septembril avab keskkonnaminister Villu Reiljan Kuressaares, Tallinna tn 22 Saaremaa Keskkonnateenistuse uue hoone, kuhu on kolinud ka Keskkonnainspektsiooni Läänemaa osakonna Saaremaa büroo.

"Kohalikud keskkonnaametnikud on nüüd saarerahva jaoks väga hästi kättesaadavad, sest nende uued ruumid asuvad Kuressaare kesklinnas, lausa peatänaval, linnavalitsuse, bussijaama, teatrimaja ja pangakontorite läheduses, kusjuures kõrvalmajas on ka Maa-ameti Saare maakataster," ütles keskkonnaminister Villu Reiljan.

Paranenud on ka tingimused inimeste vastuvõtuks, sest uus maja on kahekorruseline ja selles on üle 1000 ruutmeetri pinda. "Enamik ametnikke on omaette kabinettides; kui üks tegeleb jutulesoovijatega, siis see ei sega enam teisi," ütles Saaremaa Keskkonnateenistuse juhataja Raivo Kallas. "Majas on veel nõupidamiste saal, kus same korraldada keskkonnaalaseid teabepäevi."

Uutes ruumides on tagatud vajalike turvanõuete täitmine.

Saarlased teavad selles kohas varem asunud maja kui endist Kõljala koda, millel oli pikk ja kirju ajalugu. 19. sajandil elasid selles kohalikud aadlikud, hiljem paiknesid majas loomakaitseühing ja ambulatoorium, vangla ja vulkaniseerimistöökoda, viimastel aastakümnetel parandati kelli ja kodumasinaid, toimetati Saarte Nädalalehte ja anti eetrisse Raadio Kadi saateid.

Keskkonnaministeerium ostis Tallinna tn 22 maja 8. aprill 2002. aastal, renoveerimiseks hakati ettevalmistusi tegema 2005. a detsembris, 3. jaanuaril 2006. a algas maja taastamine. Tehniline komisjon võttis maja vastu tänavu augustis, ametnikud kolisid uutesse ruumidesse 6. septembril.

Saaremaa Keskkonnateenistuse maja maksis koos sisustusega 17 miljonit krooni.

Uuenenud tööruumid on saanud ka Lääne- ja Ida-Virumaa Keskkonnateenistus, lähiajal paranevad töötingimused Harju- ja Tarumaa Keskkonnateenistuses. Uued bürooruumid on Keskkonnaministeeriumil kavas rajada veel Pärnu- ja Põlvamaa Keskkonnateenistusele.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 14.09.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.