Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hilissuvine nädalalõpp Tallinna Botaanikaaias (2006-09-13 13:56:52)

 

Avalöögi nädalavahetusel algavale “botaanilisele” nädalalõpule annab 16. septembril toimuv üritus põneva pealkirjaga “Joovastav lõhn, täiuslikud värvid ja kaunis vorm sügiseses roosiaias”. Kõigil külalistel on võimalik nautida sügisest roosiaeda ja täiendada oma teadmisi kell 12.00, 13.30 ja 15.00 algavatel ekskursioonidel. Tallinna Botaanikaaia rosaariumis saab näha üle 550 erineva roosisordi.

 

Pühapäeval, 17. septembril tutvustatakse Tallinna Botaanikaaia avamaakollektsioone. Tasuta ekskursioonid avamaal on mõeldud nii tõelistele loodussõpradele kui ka huvilistele, kes tahavad rohkem teada võõramaistest ja tuttavatest kohalikest taimedest. Ekskursioonid pikkusega poolteist tundi algavad kell 12.00 ja 14.00 Palmimaja juurest.

 

Päevade eesmärk on aidata avardada botaanikaaia külastajate silmaringi ning näidata, et botaanikaaed pole vaid ilus jalutuspaik, siin leidub avastamisrõõmu ja silmailu nii väikestele kui ka suurtele. Samuti jagavad botaanikaaia töötajad hea meelega hüva nõu taimede hoolduse kohta.


Samal ajal on võimalik tutvuda ka Palmimajas eksponeeritavate
kalanahkadest valmistatud kollaažidega, mille autor on harrastuskunstnik Enn Koort.

 

Laupäeval ja pühapäeval on Palmimaja avatud kell 11.00–16.00.

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 13.09.06 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.