Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Leedus toimub mess AgroBalt 2006 (2006-09-06 19:53:49)


7.-9. septembrini toimub Leedus S'iauliais rahvusvaheline põllumajanduse, toiduainete töötlemise, pakendamise ja hulgikaubanduse mess AgroBalt 2006.

Eesti Põllumajandus - Kaubanduskoda korraldab koos põllumajandusministeeriumiga Eesti firmade esinemise messil. AgroBalt 2006 raames toimub 7. septembril foorum "Maaelu tulevik ja jätkusuutlik regionaalne areng", milles osaleb ka Eesti põllumajanduse abiminister Rain Vändre koos ametliku delegatsiooniga.

AgroBalt on suurim ja tuntuim Baltimaade põllumajandusvaldkonna mess, mis erinevalt varasematest toimub tänavu Põhja-Leedumaa põllumajandusregiooni keskuses Ðiauliais.

Eesti riigi stendil tutvustavad oma kaupu ja teenuseid
Berry Farming OÜ, Eesti Lambakasvatajate Selts, Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu, Eesti Piimaliit, Nõo Lihatööstuse AS, Saaremaa Liha- ja Piimatööstuse AS.

Eesti riikliku stendi suurus on 40 ruutmeetrit, selle kujundas ja ehitas Ekspodisaini AS. Messikaubad ja -tarbed viis kohale UpexLS OÜ.

Korraldajate andmetel osaleb tänavusel messil 300 eksponenti 19 riigist. Messi raames toimuvad põllumajanduse ja toiduainetööstuse spetsialistidele erialaseminarid ja foorumid. Seekord on mess korraldatud uue kontseptsiooni järgi, Siauliais saab näha ka suurejoonelist tõuloomade väljapanekut. Messi patroon on Leedu endine peaminister ja praegune põllumajandusminister Kazimiera Prunskiene.

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 06.09.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.