Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonna-komplekslubade taotlemise tähtaeg lükkus edasi (2006-08-31 21:36:40)


34. nädalal võttis valitsus vastu määruse, millega lükatakse nelja kuu võrra edasi kompleksloa taotluse esitamise lõpptähtaega. Taotlus tuleb esitada 1. septembri 2006 asemel 1. jaanuariks 2007.

Muudatuse tingis see, et Riigikogu ei ole veel vastu võtnud saastuse kompleksse vältimise ja kontrollimise (SKVKS) ning riigilõivuseaduse (RLS) muutmise seadust.

"Kui kompleksluba esitatakse enne seadusemuudatuste vastuvõtmist Riigikogus, siis tuleb sea-, veise- ja linnukasvatajatel tasuda 50 000 krooni suurune riigilõiv. Eelnõu näeb aga ette 5000 krooni suurust riigilõivu," ütles Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse ja -tehnoloogia osakonna peaspetsialist Jüri Truusa.

SKVKS ja RLS eelnõus on küll ette nähtud võimalus taotleda enammakstud riigilõiv tagasi, kuid tagasimaksmine on pikaajaline protsess.

Ettepaneku vähendada riigilõivu määra tegi keskkonnaministeerium, toetades selliselt Euroopa Liidu ühtse põllumajanduspoliitika raames põllumajandustootjaid.

Lisainfo: Jüri Truusa, Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse ja -tehnoloogia osakonna peaspetsialist, tel 626 2981, e-post juri.truusa@envir.ee.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 31.08.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.