Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnakonverents lükati edasi (2004-08-18 20:59:08)
Sellel nädalal toimuma pidanud Eesti esimene keskkonnakonverents "Säästad või saastad?" lükkub vähese registreerunute arvu tõttu järgmise aasta kevadesse, teatas Riigimetsa Majandamise Keskus.
Konverentsi korraldajad – Riigimetsa Majandamise Keskus, Eestimaa Looduse Fond ja Pärnu Konverentsid tegid otsuse 18.-19. augustil Viljandis toimuma pidanud keskkonnakonverents edasi lükata, kuna huvi konverentsi vastu oli oodatust väiksem. Mõningate muudatustega programmis plaanitakse Eesti esimene keskkonnakonverents korraldada 2005. aasta kevadel.
Keskkonnakonverentsi “Säästad või saastad” eesmärgiks oli aidata kaasa rohelise mõtte- ja eluviisi levikule Eesti ühiskonnas. RMK konsultandi Heiki Hepneri sõnul plaaniti konverentsil anda ülevaade rohelise äri võimalikkusest ning tutvustada praktilisi lahendusi, mida ettevõtted keskkonna säästmiseks rakendada saaksid. “Tagasihoidlik huvi keskkonnakonverentsi vastu näitab siiski, et hoolimata rohelise mõtteviisi levikust ei ole ettevõtted veel valmis oma äritegevuses kuigivõrd roheliste argumentide peale mõtlema,” lausus Hepner. “Oleme siiski kindlad, et keskkonnasõbralik äri on võimalik ja roheline maksureform mõjutab enamikke ettevõtjaid Eestis.” Kõikidele keskkonnakonverentsile registreerunutele saadeti konverentsi edasilükkumise kohta kiri, osalemistasusid registreerunud veel maksnud ei olnud. Hüvituseks konverentsi edasilükkumise eest saatsid korraldajad registreerunutele ka keskkonda arvestava äri võimalusi tutvustava raamatu "Looduskapitalism".

Allikas: Roheline Värav.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.