Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loomaaias ja botaanikaaias õpetatakse koolilapsi loodust tundma (2006-08-23 19:25:25)


Neljapäeval, 24. augustil kell 14.30 tutvustatakse pealinna koolijuhtidele ja loodusainete õpetajatele Tallinna Haridusameti poolt rahastatavat pilootprojekti „Õppekava toetav loodusõpe Tallinna Loomaaias ja Tallinna Botaanikaaias 2006”.


Tallinna Botaanikaaia palmihoonekompleksi konverentsisaalis (Kloostrimetsa tee 52) toimuval üritusel antakse ülevaade projektist ja valminud õppematerjalidest ning tutvustakse koolide võimalusi projektis osalemiseks.

Projekti eesmärgiks on linnalapsi praktilise tegevuse ja elamuste kaudu loodusele lähendada ning nii elus- kui ka eluta looduse suhtes hoolivat käitumist õpetada. Projekti käigus valmis riikliku õppekavaga kooskõlas olev metoodiline materjal kõikidele klassidele. Loomaaia poolt on välja töötatud materjalid/töölehed 1. ja 3. klassile, III kooliastmele ning gümnaasiumile. Botaanikaaial on valmimas materjalid ja töölehed kuni 6. klassi õppuritele. Edaspidi on kavas ette valmistada materjalid ka teiste vanuseastmete tarvis. Programmis osalemine on koolidele tasuta.
 

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 23.08.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.