Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Talunikud protestivad maaelu arengukava vastu (2006-08-16 12:44:10)


ETV24.EE:

Põllumajandusministeeriumi sõnul on uue maaelu arengustrateegia 2007-2013 järgi võrdsed võimalused toetusraha saada nii suur- kui väiketootjatel, kuid talupidajate arvates eelistab ministeerium suurtootjaid.

Eestimaa Talupidajate Keskliidu (ETKL) juhatuse esimehe Arvo Veidenbergi sõnul on talude ja väiketootjate arv pidevalt vähenenud, kirjutas Postimees.
"Järgmised seitse aastat saavad otsustavaks, kui palju Eestis üldse talutootmist säilib ja milliseks see pilt maal muutub," ütles Veidenberg. "Talude osatähtsus mitte ei suurene, nagu on välja kuulutatud, vaid pigem väheneb ja suurmajandid lähevad nii pindalalt kui majanduslikult üha suuremaks."

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo ütles Postimehele, et maaelu arengukava arutelud alles algavad ja kindlasti võetakse arvesse ka talupidajate keskliidu ettepanekuid.

Põllumajandusministeeriumi maaelu- ja kalanduspoliitika asekantsleri Toomas Kevvai sõnul saavad rohkem toetust just väikeettevõtjad.


Allikas: Andrus Allika, ETV.EE

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.