Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aiandusteadlased tutvustavad tootjatele katsetulemusi (2006-08-15 16:21:50)

 

Kolmapäeval, 16. augustil kell 11 korraldavad maaülikool, Rõhu katsekeskus ja põllumajandusuuringute keskus rahvusvahelise õppepäeva, kus Eesti ja Saksamaa teadlased annavad ülevaate marja- ja puuviljakultuuridega läbiviidud katsetest.

 

Üritus kannab nime «Aiandusteaduselt tootjale» ja saab teoks Rõhu katsekeskuses. Ettekannetes tuleb juttu peamiselt maasika-, kõrgekasvulise mustika ja astelpajukasvatusest, sealhulgas väetamisest.
 

Esinejate hulgas on maaülikooli professor Kadri Karp, maaülikooli teadur Marge Starast ja Rõhu katsekeskuse juhataja Madli Jalakas. Rolf Hornig vahendab eestlastele Saksamaa marja- ja puuviljakultuuride kasvatamise kogemusi. 

“Üritusele on oodatud kõik huvilised – nii tootjad kui ka algajad marja- ja puuviljakultuuride kasvatajad,” ütles Rõhu katsekeskuse juhataja Madli Jalakas. “Teeme külalistele ringkäigu meie aias, kus nad saavad näha ka madalakasvulisi õunapuid,” lisas ta.

 

Lähem info: Madli Jalakas, Rõhu katsekeskuse juhataja, tel 518 8791.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 15.08.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.