Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tulemas on kemikaaliteemaline seminar (2006-08-10 18:07:56)


Balti Keskkonnafoorum korraldab 28. augustil ja 29.septembril Tallinnas infoseminari "Uus Euroopa kemikaalipoliitika - mida see endaga kaasa toob?".


Euroopa uue kemikaalipoliitika rakendamiseks väljatöötatud määrus – Kemikaalide registreerimine, hindamine ja autoriseerimine (REACH) - on Euroopa Parlamendis ja EL Nõukogus menetlemisel. Prognooside kohaselt võetakse eelnõu vastu 2007. aasta esimesel poolel. Uue määruse peamiseks eesmärgiks on tagada inimese tervise ja keskkonna parem kaitse, säilitades seejuures EL tööstuse konkurentsivõime ja luues pikemas perspektiivis paremad tingimused innovatsiooniks. Antud määruse vastuvõtmine mõjutab paljusid, kuid eelkõige keemiatööstust (kemikaalide tootjaid, valmistajaid, importijaid, levitajaid), aga ka nende toodangut oma toodetes või tootmisprotsessides kasutavaid tööstusharusid (näiteks tekstiilitööstus, masinatööstus jm), riigiasutusi, tarbijaid jne.

Kui soovid teada, mida antud poliitika toob kaasa sinu ettevõtte või asutuse jaoks, siis osale Balti Keskkonnafoorumi ja Sotsiaalministeeriumi poolt koostöös Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumiga korraldataval infoseminaril, kus räägitakse järgmistel teemadel:

- ülevaade Eesti kemikaaliohutuse valdkonnast;
- uue Euroopa kemikaalipoliitika (REACH) tutvustus: taust, võtmeelemendid, osapooled, ajaplaan;
- tarneahelas osalejad ning nende kohutused, uue süsteemi kasud;
- REACH tulekuks valmistumine;
- võimalus küsida küsimusi ekspertidelt.


Infoseminarile on oodatud: kemikaale tootvad ja kasutavad ettevõtted, kemikaale maaletoovad ettevõtted, tööstus- ja kaubandusliidud, riiklikud ametiasutused (inspektsioonid, pädevad ametiasutused, keskkonnateenistused, ettevõtlusametid), ülikoolide esindajad, kohalike omavalitsuste esindajad, linnavalitsuste esindajad, eksperdid ja konsultandid.

Seminar toimub Sotsiaalministeeriumi suures saalis, Gonsiori 29 algusega kell 11.00. Vajalik eelregistreerimine.

Üritus on tasuta!

Info ja eelregistreerimine: Katrin Juhanson, Balti Keskkonnafoorum, tel. 660 4643; katrin.juhanson@bef.ee.


Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 10.08.2006 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.