Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaettevõtjad saavad taas toetust (2004-08-18 00:19:45)
23. augustist kuni 8. oktoobrini ootavad Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) piirkondlikud bürood ettevõtjaid taas külla. Seekord saab taotleda toetust majandustegevuse mitmekesistamiseks maapiirkonnas.
Riikliku arengukava (RAK) meetme 3.3 eesmärk on arendada maapiirkondades mittepõllumajanduslikku tegevust. Toetatavad valdkonnad on maaturismi arendamine, käsitöönduslik tegevus, teenuste osutamine ja toiduainete töötlemine.
Toetust saavad vähemalt aasta aega tegutsenud
- põllumajandustootjad, kes alustavad mittepõllumajandusliku ettevõtlusega,
- ettevõtjad, kes mitmekesistavad või laiendavad oma tegevust.
Rahaabi saab taotleda väikeettevõtja, kelle aastakäive ei ületa 7 mln eurot või aastabilansi kogumaht ei ulatu üle 5 mln eurot ja kus on alla 50 töötaja.
Kui toetust küsitakse uue hoone ehitamiseks või olemasoleva laiendamiseks, siis tuleb investeeringujärgselt luua 1 töökoht, muudel juhtudel peavad säilima olemasolevad töökohad.
Toetust võib saada kuni 50% investeeringu käibemaksuta maksumusest, maksimaalselt 1,56 miljonit krooni ühe taotleja kohta aastas. Toetust on võimalik saada ka projekteerimiseks ja äriprojekti koostamiseks.
Põllumajandusministri otsuse järgi on majandustegevuse mitmekesistamiseks maapiirkonnas võimalik 2004. aastal jagada 37,99 miljonit krooni.
Täpsemad toetuse saamise tingimused on kirjas PRIA kodulehel www.pria.ee toetuste lingi all.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.