Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas illumineeritakse kultuurimälestisi ja parke (2006-07-28 07:13:05)

 

Tallinnas on käimas parvlaeval Estonia hukkunute mälestusmärgi ja trepi valgustuse projekteerimine ning otsitakse lahendusi Tammsaare monumendi, Linda kuju ja Glehni pargi krokodilli illumineerimiseks.

Estonial hukkunute monumendi illumineerimise eeldatav maksumus on 500 000 krooni. Praegu on käsil monumendi ja treppide  valgustuse projekteerimine. Tööde valmimise tähtaeg on septembri teine pool.

 

Teise lisaeelarvega eraldati monumentide valgustamiseks veel 460 000 krooni, mis võimaldab illumineerida A.H. Tammsaare monumendi, Linda kuju ja Glehni pargi krokodilli. Kuna objektid on valgustuse suhtes nõudlikud, käib praegu parimate lahenduste otsimine, millele järgneb projekteerimine ning ehitus, mis lõpetatakse samuti sügisel.

 

Valgustuse rajamine on käsil Tallinna Botaanikaaias, kus kõik jalgrajad saavad turvalise valgustuse. Kokku kulub selleks 1,82 miljonit krooni.

Veel lisati pargiteede ehituseks 3 miljonit krooni, mis võimaldas alustada Lõwenruhe pargiteede ja pargi valgustuse ehitamisega.

 

Allikas: www.tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.